Suomalaisedusteisen Minnesotan käsittämätön tilanne - Viitosveskari nousemassa kokoonpanoon! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/02/2014
Jaa tämä...

Mikko Koivun johtaman Minnesota Wildin valmistautuminen NHL:n pudotuspelien toiselle kierrokselle ei ole sujunut mutkitta.

Mikko Koivun, Mikael Granlundin ja Erik Haulan edustama Minnesota Wild pyyhälsi NHL:n playoffien avauskierroksella Colorado Avalanchen yli ottelusarjan seitsemännessä ottelussa ja eteni voitollaan toiselle kierrokselle. Kuitenkin kuten usein pudotuspeleissä nähdään, tämäkään voitto ei tullut joukkueelle ilmaiseksi.

Playoffien aikana Wildin ykkösvahdin paikan ottanut Darcy Kuemper loukkasi itseään ottelussa ja joutui luistelemaan vaihtoon päätöserässä. Torjuntavastuun otti tuolloin kakkosvahti Ilya Bryzgalov (kuvassa).

Nyt näyttääkin siltä, ettei Kuemper saa paranneltua itseään pelikuntoon, kun Chicago Blackhawksia vastaan tahkottava, toisen kierroksen ottelusarja starttaa perjantaina. Bryzgalovin torjuntavastuu jatkunee siis näillä näkymin vielä tovin.

Tilanteesta tekee mielenkiintoisen se, ettei Kuemper ole todellakaan ainoa loukkaantumisten kanssa painiva Wild-veskari. Hänen lisäkseen Wildin sairastuvalta löytyvät myös huippukauden pelannut Josh Harding sekä suomalaisvahti Niklas Bäckström.

Wildin maalivahtiruletti onkin tullut nyt siihen pisteeseen, että joukkueen viitosvahtina tunnettu John Curry on nousemassa mukaan kokoonpanoon. 30-vuotias Curry on viettänyt suurimman osan kaudestaan AHL:ssä sekä farmin farmina tunnetussa ECHL-liigassa.

– En tiedä kuinka monta maalivahtia meillä on ollut tänä vuonna, mutta olemme tottuneet siihen, Koivu kommentoi Minnesota Star Tribunelle.

– Maalivahtien tilanne on aika ainutlaatuinen, mutta se ei ole vaikuttanut pukuhuoneessa lainkaan. Se ei ole muuttanut pelaamistamme yhtään, kertoi puolestaan tähtihyökkääjä Zach Parise.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut