Lehti: Minnesota Wildin tähtihyökkääjä liitetty rahanpesuskandaaliin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Suomalaisvoittoisesta Minnesotasta kumpuaa melkoisia uutisia.

Minnesota Wildiin kesällä siirtynyt maalitykki Thomas Vanek on joutunut aikamoiseen myrskynsilmään. Rochester Democrat and Chronicle -lehti kertoi nimittäin, että itävaltalaistähden nimi on liitetty mukaan suureen rahanpesuvyyhtiin.

Lehden tekemässä jutussa epäillään, että Vanek olisi maksallut viime talvena uhkapelivelkojaan hulppealla 230 000 dollarin shekillä. Tuolloin hyökkääjä edusti vielä New York Islandersia.

Tuo kyseinen megashekki oli osoitettu henkilölle nimeltä Mark Ruff, jota kuultiin torstaina oikeuden edessä. Mies myönsi syyllisyytensä laittomaan uhkapelitoimintaan sekä rahanpesuun. Samalla hän paljasti, että on pyörittänyt uhkapelitoimintaa yhdessä veljensä Josephin kanssa.

[ Veikkaushuoneella pääset kokeilemaan vedonlyöntiä riskittömästi! Nappaa Veikkaushuoneelle 10€ riskitön veto tästä linkistä! ]

Ruffin asianajajan mukaan kyseinen 230 000 dollarin maksu tehtiin juurikin Islandersin myöntämällä shekillä – aikana, jolloin Vanek pelasi joukkueen väreissä. Vaikka Vanekin nimi onkin liitetty vahvasti kyseiseen vedonlyöntirinkiin, eivät oikeusjutun parissa häärivä yleinen syyttäjä Robert Marangola tai jutun parissa työskentelevä James Wolford vielä vahvistaneet sitä, tuliko shekki Ruffille nimenomaan itävaltalaispelaajalta.

230 000 dollarin rahasumma oli kierrätetty Ruffille ulkopuolisten pankkitilien kautta rahanpesuun viitaten.

Liittovaltion syyttäjä ei ole myöskään kommentoimaan Vanekin osallisuutta kyseisessä tapauksessa. Huippuhyökkääjä on kuitenkin ehtinyt jo todistaa asiassa suuren valamiehistön edessä. Todistuksen sisältö on pidetty salaisena.

Vanekin agentti sekä hänen oma asianajajansa kiistävät kaikki epäilyt ja kertovat, ettei pelaaja ole tehnyt asiassa mitään väärää.

Yhdysvaltain laki kieltää vedonlyönnin järjestämisen kaikissa osavaltioissa Nevadaa lukuunottamatta.

Vanek on pelannut tällä kaudella kahdeksan ottelua ja kerännyt tehomerkinnät 0+5. Hänen tämänhetkinen sopimuksensa on kolmivuotinen ja kokonaisarvoltaan mehevät 19,5 miljoonaa dollaria.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut