Barkov, Jokinen ja Granlund tulossa Leijoniin?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue Leijonat on saamassa todella kovan kolmikon riveihinsä ensi kuun alussa Venäjällä alkaviin jääkiekon MM-kisoihin.

Minnesota Wildin ja Florida Panthersin putoaminen NHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella on koitumassa Suomen A-maajoukkueen sekä sen valmentajien Kari Jalosen ja Ville Peltosen onnenpotkuksi. Pelaaja-agentti Ilkka Larvan mukaan mahdollisesta viidestä pudonneesta suomalaisesta kolme, Aleksander Barkov, Jussi Jokinen ja Mikael Granlund ovat lähtemässä vahvistamaan maajoukkuetta Pietarin ja Moskovan MM-jäille.

”Kukaan kolmikosta ei ole näyttänyt MM-kisoille punaista valoa. Heillä kaikilla on yhä pelihaluja, Veikkaan, että he kaikki lähtevät kisoihin. Seurat tosin päättävät, voivatko pelaajat lähteä vai eivät. Kukaan heistä ei ole ihan 100-prosenttisen terve.” – Totesi Larva Ilta-Sanomien haastattelussa. Lopullinen varmuus asialle saataneen 2 – 3 päivän sisään.

Sen sijaan hyvässä vireessä olleiden Erik Haulan ja Mikko Koivun mukaan tuleminen MM-ryhmään on epätodennäköistä. Haula on pelannut jo pitkät tovit puudutuspiikin voimin, ja seuran mielestä hänen on varmasti parempi kuntouttaa itseään kuin lähteä taistelemaan MM-jäille. Mikko Koivu sen sijaan on valittu jo syksyn World Cup joukkueeseen, ja näin ollen kahden pienen lapsen isän on hyvä vetää happea ennen uuden kauden ja koitosten alkua.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös:

VIDEO: SM-LIIGALTA PYSÄYTTÄVÄ ILMOITUS LAUANTAIN TAPAHTUMISTA

VIDEO: IFK-VALMENTAJA ANTAA TÄYSLAIDALLISEN LIIGALLE