VIDEO: Mitch Marner veivasi käsittämättömän häkin OHL:ssä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 23/02/2018
Jaa tämä...

Huikea suoritus

OHL-jäillä nähtiin käsittämättömän komea suoritus, kun London Knightsin huippulupaus Mitch Marner veivasi yhden kauden upeimmista osumista. Knights nappasi 3-1-kotivoiton Niagara IceDogsia vastaan, ja Marnerin 1-1-tasoitusosuma kolmannen erän alussa oli silmiä hivelevä. Hyökkääjä kahvitteli ensin vastustajan puolustajan upealla jalkakynällä ja veivasi tämä jälkeen kiekon komeasti etukulmasta sisään.

Kanadalainen oli mukana joukkueensa jokaisessa osumassa, sillä Marner kirjautti matsissa tehot 2+1. Hyökkääjällä on kulkenut muutenkin tällä kaudella. Marner on kirjauttanut 40 ottelussa tehot 30+53=83.

Tehokas hyökkääjä nähtiin myös nuorten MM-kisoissa, joissa kaveri mätti puolivälierässä Suomea vastaan kaksi maalia. Marnerin maalit eivät kuitenkaan auttaneet, kun Pikkuleijonat nappasivat 6-5-voiton.

Toronto Maple Leafs varasi Marnerin viime kesänä ykköskierroksella, ja kaverilla taitaakin olla edessään melkoisen valoisa tulevaisuus NHL-jäillä. Tämä hyökkääjä kannattaa ottaa seurantaan, sillä tällaisia suorituksia on varmasti luvassa myös jatkossa.

Katso maali tästä!

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa