Suomen entinen päävalmentaja lähellä siirtoa Skotlantiin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

Suomen entinen maajoukkuevalmentaja on matkalla Skotlantiin.

Suomen jalkapallomaajoukkueen entinen päävalmentaja Mixu Paatelainen on todennäköisesti siirtymässä Skotlantiin. BBC kertoo, että mies on lähellä sopimusta Skotlannin liigan Dundee Unitedin kanssa.

Skotlantilaismedia on uutisoinut asiasta tiistaina. Nyt myös BBC:n mukaan sopimuksen syntyminen on lähellä. Skotlantilaislehden mukaan Paatelainen kävi reilu viikko sitten Dundee Unitedin seurajohdon haastattelussa. Hänen kanssaan managerin paikkaa havittelivat John Hughes ja Tommy Wright.

Skotlanti tuttu paikka Paatelaiselle

Paatelaiselle seurana Dundee United ei ole täysin vieras, sillä mies on pelannut Dundee Unitedissa vuosina 1987-1992. Valmennuskokemusta hänellä on Skotlannista muun muuassa Hibernianista ja Kilmarnockista.

Dundee United on Skotlannin liigassa tällä hetkellä viimeisenä. Se on kerännyt kymmenestä ottelusta ainoastaan viisi pistettä.

Dundee United on etsinyt syyskuun lopulta lähtien uutta päävalmentajaa, kun seura vapautti Jackie McNamaran tehtävistään. Skotlantilaisryhmä ei ole vielä vahvistanut Paatelaisen sopimusta.

Paatelainen sai itse potkut Huuhkajien päävalmentajan paikalta kesäkuussa.

Paatelainen on jalkapalloperheestä, sillä myös hänen isänsä Matti ja pikkuveljensä Mikko ja Markus ovat varsin tunnettuja jalkapalloilijoita. Mixu valittiin Suomessa Vuoden jalkapalloilijaksi vuonna 1988.

EM-karsinnoissa pelataan tänään yhdeksän ottelun mittainen kattaus. Kentällä nähdään muun muuassa Hollanti, joka pelaa Tshekkiä vastaan sekä hyvin mielenkiintoinen Turkin ja Islannin välinen kohtaaminen.

Peliyhtiö Betsson tarjoaa EM-karsintaotteluihin loistavat kertoimet niin ennen otteluiden alkua kuin livevedonkin puolella.

Lähde: BBC

Lue myös:
VIDEO: Messi arvostelee Ronaldon elokuvatrailerin!
VIDEO: Onko Domenico Berardi uusi Liverpool-tähti?

nhl-pro-nordicbet