VIDEO: Mixu Paatelainen sai potkut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 05/04/2016
Jaa tämä...

Huuhkajien entinen päävalmentaja joutui jälleen työttömäksi.

Jalkapallon Skotlannin Valioliigassa pelaava Dundee United on erottanut suomalaispäävalmentaja Mixu Paatelaisen. Seura kertoo asiasta kotisivujensa välityksellä.

– Kiitän pelaajia, henkilökuntaa ja kannattajia, Paatelainen totesi lyhyessä tiedotteessa.

– Talvi on ollut vaikea ja haaste suuri, mutta silti olen nauttinut joka työpäivästä seuran ja pelaajaryhmän kanssa.

Dundee Unitedin putoaminen varmistui Skotlannin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle maanantai-iltana, kun Dundee FC kaatoi Dundee Unitedin numeroin 2–1.

Paatelainen palkattiin Dundeehen lokakuussa ja itseasiassa hän kertoi vielä alkuviikosta, että seuralta olisi huono päätös luopua hänen tietotaidostaan. Samaan aikaan seuran puheenjohtaja pyyteli kannattajilta anteeksi kauden pettymyksiä ja lupaili ”suuria muutoksia”.

Pari vuosikymmentä pääsarjassa otellut Dundee United oli jo sarjataulukon pohjalla Paatelaisen tarttuessa ruoriin. Sanomalehti Scotsmanin mukaan heillä on ollut Skotlannin pääsarjan kolmanneksi suurin budjetti.

 

Mestarien liigassa pelataan vielä myöhään tänään todellinen huippuottelu, kun Real Madrid ja Manchester City ratkaisevat toisen finaalipaikan kohtalon. Lue kamppailusta lisää täältä.

Peliyhtiö Unibet on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Shefki Kuqi palaamassa pelikentille
VIDEO: Tottenham jäi maanantaina tasapeliin – Leicester Valioliigan mestari

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa