VIDEO: 105-vuotias japanilainen haastoi Usain Boltin juoksukisaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

105-vuotiaalta huikea suoritus

Japanilainen Hidekichi Miyazaki tehtaili käsittämättömän maailmanennätyksen, sillä 105-vuotias herrasmies juoksi 100 metriä 42 sekuntiin. Miyazaki on nyt virallisesti maailman vanhin pikajuoksija. Ennätyksestä huolimatta teräsvaari ei itse ollut tyytyväinen aikaansa.

– Olisin pystynyt parempaan aikaan, sillä harjoituksissa juoksin 100 metriä 36 sekuntiin, Miyazaki kertoi juoksunsa jälkeen Indiatimes.com-sivuston mukaan. Miehen itsensä mukaan hän menetti sekunteja, sillä hän ei kuullut lähtölaukausta kunnolla.

Miyazaki pitää tuoreen maailmanennätyksen lisäksi hallussaan myös toista ennätystä. Hän juoksi 103-vuotiaana saman matkan aikaan 34.10, eikä kukaan yli satavuotias ole pystynyt rikkomaan aikaa.

Haastoi Boltin kisaan

Huikean suorituksen jälkeen nähtiin myös tuttu tuuletus, sillä Miyazaki vetäisi maalissa näyttävästi Usain Boltia imitoivan tuuletuksen. 105-vuotias juoksija sanoikin, että hän haastaa mielellään huippujuoksijan kisaan.

– Haluaisin edelleen kilpailla hänen kanssaan. Pari vuotta sitten Bolt oli Japanissa ja hän sanoi, että haluaa tavata minut. Olimme jo sopineet asiasta, mutta lopulta emme tavanneetkaan, Miyazaki kertoi.

Miyazakin mukaan hänen kuntonsa salaisuus on päivittäinen harjoittelu ja maltillinen syöminen. Tätä miestä ei voi olla kunnioittamatta. Toivottavasti hän saa vielä mahdollisuuden juosta Boltin kanssa.

Katso käsittämätön suoritus tästä!

Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa SM-liigaan loistavat kertoimet niin ennen otteluita kuin myös livevedon puolella.

Lue myös:
NHL-tähden raiskaustapauksessa jälleen uusi käänne!
Nämä suomalaiset NHL-luottopelaajat tarkkailuun 2015-16!