MLB: Turpiin vaan ja onnea - katso VIDEO!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Baseballin MLB-liigassa pärähti käyntiin sellainen tappelu, että kovimmatkin NHL-pukarit ovat kateellisia. Maanantain ottelussa Washingtonin Bryce Harper oli lyömässä, kun San Franciscon pitcher Hunter Strickland syötti lähes 160 km/h vauhdilla kulkevan pallon suoraan kohti Harperia. Harper on yksi MLB -liigan kovimmista tähdistä, ja siinä kohtaa kun pallon osui häneen, niin supertähdellä kiehahti. Harper oli sen verran raivona, että kun hän yritti osua Stricklandiin kypärällään, niin heitto meni metrejä ohi.

Strickland näyttää videon mukaan saavan perille ensimmäisen osuman, mutta kyllä kumpikin sankareista saa iskuja ennen kuin kentälle ryntäävät muut pelaajat saavat pukarit irti toisistaan. Strickland näyttää kuvamateriaalin perusteella olevan innokkaampi jatkamaan tappelua, hänen poisraahamisekseen tarvittiin kolme joukkuetoveria.

Hunterilla ja Stricklandilla on jo aikaisemmilta kausilta hieman hampaankolossa. Vuoden 2014 pudotuspeleissä Harper löi kaksi kunnaria Stricklandin syötöistä, ja sellainen on pitcherille melko nöyryyttävää.

Baseball on lähes unettavan hidastemponen urheilulaji, kummallista, että siinä pelaajilla voi näin nopeasti kiehahtaa yli. Ehkä kentälle pitäisi saada enemmän actionia, että pelaajat muuten pääsisivät purkamaan energiaansa.

Washington voitti ottelun 3-0.

 

Laji kuin laji, lyö vedot  Unibetille!>>