MM-ennakko, sija 4: Ilman Pepsiä huipulle?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/08/2014
Jaa tämä...

Myös Venäjä joutuu lähtemään MM-kisoihin varsin siipirikkoisella joukkueella.

4. Venäjä

Kotiolympialaisissaan Suomelta käkättimeen saanut Venäjä lähtee Minskin MM-kisoihin uuden valmentajan alaisuudessa. Vaihtopenkin takana päivystävä Oleg Znarok lupailikin, että hänen alaisuudessaan Venäjä tulisi pelaamaan huomattavasti yhtenäisemmin kuin ennen. Juuri tätä joukkue tarvitseekin, mikäli se mielii taistella mitaleista.

Tähtihyökkääjien Alexander Radulovin sekä Ilya Kovalchukin loukkaantumiset saattavat koitua joukkueen hyödyksi. Huipputaidon menetyksestä huolimatta joukkueessa on nyt kaksi diivailevaa supertähteä vähemmän. Vaihtopenkillä ei enää litkitä Pepsiä vaan joukkueen jokaiselle jäsenelle on räätälöity omat työhaalarit. Kaiken natsatessa Venäjä voikin olla pirullisen vaarallinen ryhmä.

Katso Venäjän MM-kokoonpano ja joukkue-esittely tästä!

Venäjän mielenkiintoisin pelaaja: Yevgeni Kuznetsov

21-vuotiasta Yevgeni Kuznetsovia pidettiin pitkään parhaimpana NHL:n ulkopuolisena jääkiekkoilijana. Venäjän superlupaus nousi KHL-joukkue Traktorin kokoonpanoon jo 17-vuotiaana ja pelasi siellä viisi perättäistä kautta. Tämän sesongin lopulla Kuznetsov hyppäsi kuitenkin vihdoin NHL-kentille ja jälki oli erittäin lupaavaa.

Tämä taituri tulee pelaamaan suuria peliminuutteja supertähti Alexander Ovechkinin vierellä ja tulosta tulee aivan varmasti. Tsekkaa alta millaisesta kaverista on oikein kyse!

Katso myös Veikkaussivujen jääkiekon MM 2014 -kisasivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut