MM-ennakko, sijat 9-10: Slovakian ja Latvian vetureina taiturimaiset NHL-lupaukset

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/07/2014
Jaa tämä...

Slovakia ja Latvia taistelevat tosissaan paikasta puolivälierissä. Kummallakaan ei ole tempun tehdäkseen varaa nukahduksiin.

9. Slovakia

Slovakialta voidaan odottaa arvokisoissa vuodesta toiseen lähes mitä tahansa mitalin ja putoamisvaaran väliltä. Vuoden 2012 hopeamiehistö marssittaa kaukaloon järkälemäisen puolustuksen ja nipun taidokkaita hyökkääjiä. Maalla ei ole kuitenkaan varaa yhteenkään nukahdukseen, mikäli se mielii löytää tiensä puolivälieriin. 

Katso Slovakian MM-kokoonpano ja joukkue-esittely tästä!

Slovakian mielenkiintoisin pelaaja: Tomas Tatar

Detroit Red Wingsin murheellinen loukkaantumissuma avasi lopullisesti ovet Tomas Tatarin NHL-uralle. Slovakialaisen kiekkoilun suuri tulevaisuuden nimi ei jättänyt tilaisuutta käyttämättä, vaan teki röyhkeän esimarssin taalajäille. 73 taistoa, 19 maalia ja 20 syöttöä. 

Luvut ovat lukuja, taituruus taas vaatii ihastelua. Onneksi se on myös mahdollista.

10. Latvia

Latvian kohdalla voidaan puhua tietynlaisesta kestokiusaajasta. Joukkue tahkoaa isoja maita vastaan tasaisia pelejä, mutta vastapainoksi se torkahtelee toisinaan heikompiensa pyörityksessä. Kokeneilla latvialaisilla on heittää Minskiin iskuvalmis miehistö.

Katso Latvian MM-kokoonpano ja joukkue-esittely tästä!

Latvian mielenkiintoisin pelaaja: Zemgus Girgensons

Mainioilla raameilla varustettu Zemgus Girgensons latvialaisen jääkiekon tuleva johtotähti. Buffalo Sabres varasi miehen vuonna 2012 ensimmäisellä kierroksella numerolla 14. Girgensons on käyttökelpoinen pelaaja molempiin suuntiin.

Tarvittaessa hyökkääjä kykenee myös iskemään osuman. Tai vaikka kaksi. 

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut