MM-karsinnat jatkuvat ennen maajoukkuetauon päättymistä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Huippumielenkiintoisia otteluita tarjolla jälleen koko ilta!

Viikonloppuna palataan jälleen normaaliin seurajoukkuejalkapalloilun pariin, mutta nyt on syytä vielä keskittyä täysin MM-karsintoihin. Viime perjantaina Suomi pelasi Helsingissä 1-1 maalein tasapelin Georgiaa vastaan ja näin ollen jatkoonpääsyhaaveet taisivat melkeinpä täysin hävitä kyseiseen tasapeliin. Suomen lohkossa käydään illalla Espanjan sekä Ranskan välinen huippukamppailu, jossa ei nyt välttämättä vielä ratkaista lohkovoittoa, mutta mitä suuremmalla todennäköisyydellä toinen joukkueista sen tulee voittamaan.

Koko ilta tarjotaan huippujalkapalloa! Suurmaista kentällä illan aikana nähdään Espanjan sekä Ranskan lisäksi mm. Venäjä, joka kohtaa illan ensimmäisessä ottelussa heikon Azerbaizhanin. Puolestaan yhdeksältä käynnistyy Romanian sekä Hollannin välinen kohtaaminen. Loppuilta tarjotaankin sitten huippuotteluita montakin kappaletta, sillä ennen kymmenentä Italia kohtaa kotonaan Tanskan, vajaamiehinen Saksa saa vieraakseen Ruotsin sekä Englanti matkustaa Puolaan testaamaan kotijoukkueen päivän vireen. Illan myöhäiskamppailusta voidaankin odotella kotijoukkueen selkeää voittoa, kun Portugalin vieraaksi saapuu Pohjois-Irlanti.

Myös muualla pelataan MM-karsintoja. Esimerkiksi Aasiassa Irakin ja Australian sekä Iranin ja Etelä-Korean kohtaamiset tulevat olemaan erittäin mielenkiintoisia. Australia ei ole vielä kolmeen otteluun napannut voittoakaan, joten Australian on varsinkin syytä alkaa nappaamaan voittoja! Suomen aikaa tiistain sekä keskiviikon välisenä yönä puolestaan Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa huippumaista Argentiina vierailee Chilen vieraana varmasti erittäin odotetussa kamppailussa!

Veikkaussivut tarjoaa useaan MM-karsintaotteluun vihjeet, näet ne kätevästi alapuolelta!

Espanja – Ranska
Saksa – Ruotsi
Puola – Englanti
Latvia – Liechtenstein
Irak – Australia
Andorra – Viro
Iran – Etelä-Korea

Veikkaussivut | Tuomas