VIDEO: MM-karsinnoissa joukkotappelu!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 06/11/2017
Jaa tämä...

Kreikan ja Bosnian MM-karsintaottelussa laitettiin niin lujaa tappeluksi, että Bosnian apuvalmentaja Stephane Gill löi Kreikan keskikenttäpelaaja Giannis Gianniotakselta hampaan irti.

Tappelu lähti käyntiin siitä, kun AS Roman seurakaverit Bosnian Edin Dzeko ja Kreikan Kostas Manolas aloittivat kovan riidan. Dzeko ja Manolas kävivät tönimään toisiaan ja äkkiä joukkotappelu oli irti.

Dzeko ja Manolas jo hieman rauhoittuivat, kun kummankin joukkueen valmennusryhmä tuli paikalle riehumaan.Giannis Giannotas ei ollut vielä edes käynyt kentällä pelaamassa, kun hän ryntäsi paikalle riehumaan. Giannotas yritti mätkiä vastustajia pelipaidallaan, mutta se jäi lyhyeen, kun Bosnian apuvalmentaja Gill mojautti Giannotasta leukaperiin.

Ja luonnollisesti tappelu levisi katsomoonkin. Kreikan kannattajat aloittivat kovan taiston Bosnian mellakkapoliisin kanssa.

Dzekon ja Manolaksen rähinä sai ilmeisesti alkunsa siitä, että Dzeko ei Manolaksen mukaan tarpeeksi kunnioittanut Kreikan kansallishymniä.

”Bosnialaisten pitäisi olla häpeissään, kun eivät tarpeeksi kunnioittaneet meidän kansallishymniämme. Sellainen ei kuulu jalkapalloon”, Manolas sanoi.

Dzeko ja Manolas pääsevät varmaan taas ensi kauden alussa keskustelemaan kansallistunteesta ja kunniotuksesta. Näyttää siltä, että kumpikin pelaaja tulee jatkamaan AS Romassa. Dzeko tosin on yhdistetty jättisiirtoon Kiinaan, mutta ilmeisesti tämä jää toteutumatta.

 

Lyö vedot  Unibetille!>>