VIDEO: Jääkiekon MM-kisojen puolivälieräparit selvillä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Leijonien urakka jatkuu torstaina yllättäjoukkuetta vastaan.

Jääkiekon MM-kisoissa tiistaina Kanadan komeasti maalein 4-0 kaatanut Suomi pääsee pelaamaan ensimmäisen kuolemanottelun tutussa ympäristössä Pietarissa. Kaksi otteluista pelataan Moskovassa ja kaksi Pietarissa.

A-lohkossa neljänneksi sijoittui Tanska ja tiedettiin jo ennen Suomen ja Kanadan ottelua, että Leijonien lohkon voittaja tulee pelaamaan yllättäjoukkuetta vastaan. Punapaidat pääsivät MM-puolivälieriin nyt toista kertaa.

Suomi selvitti siis alkulohkon nappaamalla seitsemästä ottelusta seitsemän voittoa. Tiistaina kaatunut Kanada ei pelannut avauserää lukuunottamatta totutulla tasolla ja lisäksi punaisten maalivahtipelaaminen oli heikkoa.

Suomen maaleista Kanadaa vastaan vastasivat Tommi Kivistö, Leo Komarov ja Mika Pyörälä. Lisäksi viimeisessä erässä maalinteossa onnistui Jarno Koskiranta, joka tuhosi viimeisetkin vaahterapaitojen toivonrippeet. Leijonien maalinsuulla Mikko Koskinen oli huikea torjuen 21 laukausta.

Puolivälierien otteluohjelma:

kello 16.15 Jääpalatsi, Moskova: Tshekki-USA

kello 16.15 Jubileni, Pietari: Suomi-Tanska

kello 20.15 Jääpalatsi, Moskova: Venäjä-Saksa

kello 20.15 Jubileni, Pietari: Kanada-Ruotsi

Katso videolta Suomen eilisen ottelun huippuhetket:

 

Peliyhtiö Unibet tarjoaa MM-kisojen aikana vaihtuvia tarjouksia, jotka ovat saatavilla päivittäin bonukset-osiossa. Tarjoukset päättyvät tämän viikon sunnuntaina finaaliottelun jälkeen.

Lue myös:
VIDEO: Jääkiekon MM-kisat Suomessa vuonna 2021?
VIDEO: Leijonille ikävä takaisku – Anssi Salmelan MM-kisat ohi

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa