VIDEO: Jääkiekon MM-kisat Suomessa vuonna 2021?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Suomeen tarjotaan lähitulevaisuudessa jääkiekon MM-kisojen isännyyttä.

Jääkiekon MM-kisoissa järjestettiin kansainvälisen jääkiekkoliiton lehdistötilaisuus, jossa heidän puheenjohtajansa Rene Fasel totesi, että Suomelle olisi tulossa jääkiekon MM-kisojen isännyys vuonna 2021.

– Luulen että Suomen vuoro tulee vuonna 2021, Fasel sanoi ja mainitsi heti perään liiton varapuheenjohtajan Kalervo Kummolan nimen.

Faselilla ei ollut eilisessä lehdistötilaisuudessa uutta kerrottavaa sen suhteen, että nähdäänkö NHL-pelaajia seuraavissa Talviolympialsisissa. Pelaajien matkalaskuille ja vakuutuksille haetaan tälläkin hetkellä maksajaa.

– Jos me joudumme maksamaan ne kymmenen miljoonaa Sveitsin frangia, joudumme perumaan joitakin turnauksia vuosien 2018 ja 2021 ajalta, Fasel totesi.

Neuvottelujen takaraja NHL-pelaajien syhteen on ensi vuoden tammikuussa.

– NHL ei ole vielä sanonut kyllä tai ei. Tilanne on haastava.

– Ymmärrän heidän näkökulman. Liiga joudutaan keskeyttämään kahdeksi ja puoleksi viikoksi ja pelaajia voi loukkaantua, Fasel päätti.

Katso videolta Suomen edellisen ottelun huippuhetket:

 

Suomen MM-urakka jatkuu tiistaina huippuottelulla, kun vastaan asettuu yksi suurimmista mestarisuosikeista, Kanada. Tiistaina MM-jäillä pelataan yhteensä kuuden ottelun kierros.

Peliyhtiö Betsson tarjoaa jääkiekon MM-kisoihin 20 euron arvoista riskitöntä vetoa. Mikäli vetosi ei ole voittava, saat rahasi takaisin. Riskitön veto ei sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia.

Lue myös:
VIDEO: Olli Palola matkalla SHL:ään
VIDEO: St.Louisin voitto tuli kalliiksi Dallasin eläintarhan isolle kiholle

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa