Lehti: MM-kisoissa on tapahtunut tulosmanipulaatiota!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Kamerunin järisyttävän heikot esitykset ovat nyt kunnolla suurennuslasin alla.

Saksalainen Der Spiegel -lehti kertoo, että Brasilian MM-kisoissa on nähty tulosmanipulaatiota. Asiasta lehdelle vinkkasi Suomessakin ottelumanipuloinneista tuomittu Wilson Raj Perumal.

Perumal otti saksalaislehteen etukäteen yhteyttä Facebookin välityksellä kertoen, että Kamerun tulee häviämään Kroatiaa vastaan pelatun ottelun neljällä maalilla, ja ottavan kaupan päälle vielä punaisen kortin.

Nyt olisi tarjolla ilmaista pelirahaa! Tee tili Veikkaushuoneelle ja nappaa tarjouksena 10€ pelirahaa tästä linkistä! Jopa ilman talletusta! ]

Ja kuinka ollakaan, näinhän ottelu sitten lopulta menikin. Perumalin ”ennuste” piti paikkaansa, kun Kroatia voitti ottelun 4-0 ja Alex Song ajettiin ulos suoralla punaisella käsittämättömän temppuilunsa jälkeen.

Vedonlyöjähuijari Perumal väittää, ettei kyseessä ollut mikään yksittäinen fiksausyritys. Miehen mukaan jokaista Kamerunin MM-lopputunauksen ottelua on järjestelty lahjonnalla jollakin tapaa.

– Joukkueessa on seitsemän mätää omenaa, sanoi Perumal viestissään Spiegelille.

FIFA:n turvallisuusjohtaja Ralf Mutschke kuitenkin kommentoi, ettei järjestö ole havainnut minkäänlaisia merkkejä ottelumanipulaatiosta MM-kisojen aikana. FIFA myös painotti seuraavansa vedonlyöntikäyttäytymistä hyvin tarkasti läpi kisojen.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut