MM-salibandyssa käyntiin hurjine tasoeroineen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/04/2012
Jaa tämä...

Suomi jälleen suosikki menestymään mitalipeleissä! 

Salibandyn MM-turnaus on pyörähtänyt käyntiin ja heti on todettava, että valitettavasti tasoerot ovat jälleen kerran turhaan pilaamassa turnauksen kulkua. Suomi pelaa tällä kertaa D -lohkossa, jossa muut joukkueet ovat Venäjä, Kanada sekä Saksa. Ensimmäisessä ottelussaan Suomi voitti muutama päivä sitten Saksan 10-1 maalein, mutta paljon pahempaa oli nähtävillä esimerkiksi B -lohkossa. Ruotsi voitti viime ottelussaan Unkarin vaatimattomasti 33-2 maalein!

Salibandysta on kasvamassa suuri laji, mutta valitettavasti tälläkin kertaa turnauksessa on mukana paljon joukkueita, jotka eivät millään tavalla kuulu MM-turnaukseen! Esimerkiksi juuri Unkarin kohdalla ei ole todennäköisesti kenelläkään kahta sanaa!

Suomi kohtaa tänään, tiistaina toisessa ottelussaan Venäjän! Lyhyesti todettakoon, että Venäjä on monelle varmasti erittäin tuntematon joukkue, mutta joka tapauksessa muu tulos kuin selkeä Suomen voitto olisi suuri yllätys. Venäjän suurimmat ongelmat löytyvät juuri joukkuepelaamisesta, joten Suomelle on mitä suuremmalla todennäköisyydellä voitto tiedossa.

Veikkaussivut | Tuomas