Monaco - Ajaccio 8.12.2013 | Ligue 1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/08/2013
Jaa tämä...

Ajaccio mahdottoman tehtävän edessä Monacon vieraana.

Monaco – Ajaccio (+1), merkki 1, kerroin 1,50 Unibet
Monaco – Ajaccio (+2), merkki 1, kerroin 2,38 Sportingbet

Unibetin kertoimet otteluun 1,15 | 7,50 | 21,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Sarjataulukossa toiseksi viimeisenä oleva Ajaccio joutuu mahdottoman tehtävän eteen Monacon vieraana. Monaco löytyy sarjataulukosta toiselta sijalta. Jalkapallon Ranskan liigassa pelataan tänään yhteensä neljä ottelua. Tämä ottelu on etukäteen ajateltuna selkein, sillä materiaaliltaan Monaco sekä Ajaccio ovat toistensa vastakohtia ja toisekseen Monaco on ollut viime aikoina mahtavassa pelivireessä! Edellisellä kierroksella Monaco murskasi vieraissa Nizzan 0-3 maalein. Kolme edellistä ottelua ovat Monacolle tuottaneet yhtä monta voittoa, joten kotijoukkue on alkanut pelaamaan hieman heikomman vaiheen jälkeen jälleen omalla tasollaan.

Monaco on saalistanut viidestä edellisestä kotiottelustaan vaatimattomasti neljä voittoa sekä yhden tasapelin, joten lähtökohdat eivät lupaa Ajacciolle tästä ottelusta muutakuin selkäsaunaa! Monaco voitti edellisessä kotiottelussaan Rennesin 2-0 maalein. Monaco on viimeistellyt kotiotteluiden osalta keskimäärin kahta tai kolme maalia ottelua kohden. Kaiken kaikkiaan Monaco on tällä kaudella pelannut kotonaan kahdeksan ottelua ja saalistanut niistä yhteensä kuusi voittoa sekä kaksi tasapeliä. Materiaaliltaan Monaco on PSG:n suurin haastaja, joten Monacon tilastot ovat sellaisia kuin niiden tuleekin olla. Täytyy jossain määrin pitää jopa itsestäänselvyytenä, että Ajaccion tasoiset joukkueet kaatuvat selkeinkin numeroin, sillä seitsemästä vierasottelustaan Ajaccio ei ole voittanut ensimmäistäkään. Seitsemän vierasottelua ovat Ajacciolle tuottaneet säälittävät kolme pistettä.

Ajaccion sairaslista on valitettavasti erittäin pitkä, joten siihen menevät viimeisetkin mahdollisuudet taistella tänään edes jollain tapaa sarjapisteistä! Tärkeistä pelaajista sivussa Ajacciolta ovat esimerkiksi Claude Goncalves, Stefan Popescu, Ronald Zubar sekä Benoit Pedretti. Myös Adrian Mutu on sivussa vierasjoukkueen vahvuudesta. Ajaccion materiaali ei missään tapauksessa tule kestämään tälläisiä loukkaantumisia. Ajaccio tunnetaan surkeana vierasjoukkueena, joten selkeällä tasoituksellakin on syytä lähteä Monacoa vetokupongille tarjoamaan. Loppuun voidaan todeta se, että Monacon kannalta hieno uutinen on sairaslistan pienuus. Vain Falcao sekä Yannick Ferreira-Carrasco ovat tänään sivussa kotijoukkueen vahvuudesta.

Veikkaussivut | Tuomas