Juan Monaco - Aleksandr Dolgopolov 21.8.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/03/2018
Jaa tämä...

Juan Monaco haastaa ukrainalaistaiturin Winston-Salemissa.

Juan Monaco – Aleksandr Dolgopolov, merkki yli 22,5 peliä, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,83 | 1,83

ATP-tennistä Winston-Salemista, illan yksi odotetuin ottelu käydään Argentiinan Juan Monacon sekä Ukrainan Aleksandr Dolgopolovin välillä. Juan Monaco tunnetaan parhaimmillaan erinomaisena massapelaajana, kovat kentät eivät ole Juan Monacon mieleen. Joka tapauksessa Juan Monaco tunnetaan hurjana taistelijana, joten tänään tiedossa on paljon tasaisia pisteitä. Juan Monaco pelasi eilen erittäin pitkän ottelun Nicolas Mahutia vastaan, joten pientä etua siitä on annettava Aleksandr Dolgopoloville. Ukrainalainen joutui myös kolmieräisen ottelun pelaamaan Daniel Gimeno-Traveria vastaan, mutta toisaalta ukrainalainen oli pelaajista selkeästi parempi.

Aleksandr Dolgopolov on äärimmäisen epätasainen pelaaja, mutta toisaalta on todettava, että Aleksandr Dolgopolov on pelannut kovilla kentillä otteluita enemmän kuin Juan Monaco. Oikeastaan Juan Monaco pelasi massakentillä Euroopassa niin pitkälle kuin vain pystyi, mutta nyt oli vihdoin siirryttävä koville kentille.

Tiedossa on kaiken järjen mukaan erittäin tasainen kohtaaminen ja mahdollisesti tässä nähdäänkin kolmieräinen kamppailu. Ehdottomasti yli 22,5 peliä on hyvä valinta mukaan vetokupongille. Kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen ottelu on tiedossa.

Veikkaussivut | Tuomas