Monaco - Evian TG 8.11.2013 | Ligue 1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/07/2013
Jaa tämä...

Onko vahvan kauden pelannut Monaco kotonaan liikaa Evian TG:lle?

Monaco – Evian TG (+1), merkki 1, kerroin 
Monaco – Evian TG (+2), merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,30 | 4,85 | 11,00 

 

 

Jalkapallon Ranskan liigan ottelutarjontaa, illan ainoassa ottelussa yhteen iskevät Monaco sekä vieraaksi saapuva Evian TG. Sarjataulukossa tällä hetkellä Monaco on kolmantena, kun taas Evian TG on puolestaan sijalla neljätoista. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa kymmenen pistettä Monacon eduksi. Monaco hävisi viimeksi Lillen vieraana 2-0 maalein, mutta Monaco on pelannut muuten erittäin vahvan kauden. Materiaaliltaan Monaco on Ranskan liigan suurimpia mestarisuosikeita yhdessä PSG:n kanssa. Monaco on ollut kotonaan huikeassa pelivireessä, sillä viidestä edellisestä kotiottelustaan Monaco on saalistanut neljä voittoa ja kaiken kaikkiaan näissä otteluissa Monacolle ollaan tehty yhteensä vain kaksi maalia.

Evian TG on voittanut kaksi edellistä vierasotteluaan, sillä Evian TG voitti ensin vieraissa Valenciennesin 0-1 maalein ja heti perään Cupin ottelussa kaatui Ranskan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Guingamp 1-2 numeroin. Evian TG on saanut tällä kaudella materiaalistaan oikeastaan kaiken irti, sillä materiaaliltaan Evian TG on valitettavasti heikkoa luokkaa. Evian TG:n suurin ongelma onkin ollut maalinteko, sillä kahteentoista otteluun neljätoista tehtyä maalia on vähän. Evian TG onkin pystynyt nappaamaan vasta neljä voittoa, tiukat ottelut eivät ole siispä kääntyneet vierasjoukkueen eduksi.

Monacolla on huomattavasti enemmän ratkaisijoita kuin Evian TG:llä, sillä vierasjoukkue on maalinteon suhteen oikeastaan täysin K.Berigaudin varassa. Evian TG:n ykkösmaalipyssy on viimeistellyt kuusi maalia ja toiseksi eniten maaleja viimeistellyt pelaaja on päässyt vasta kahteen maaliin. Heti perään voidaankin todeta se valitettava tosiasia, että vierasjoukkueen tähtipelaaja on sivussa tästä ottelusta. Hyvänä kysymyksenä voisi esittää, että kuka tekee tässä ottelussa vierasjoukkueen maalit? Evian TG on ollut aivan liikaa yhden pelaajan varassa. Lähtökohtaisesti Monaco pääsee otteluun lähes parhaalla kokoonpanolla, joten selkeästä kotivoitosta lähdetään liikenteeseen.

Veikkaussivut | Tuomas