Monaco - Haas | Tennis 22.7.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Saksassa huippufinaali!

Monaco – Haas, merkki yli 22,5 peliä, kerroin 
Monaco – Haas, merkki yli 2,5 erää, kerroin  

ATP-tennistä Saksasta, turnauksen finaalissa yhteen iskevät kaksi loistavasti pelannutta pelaajaa, Argentiinan Juan Monaco sekä Saksan Tommy Haas. Ottelu on erittäin tärkeä varsinkin Tommy Haasille, sillä kotiyleisön pelaaminen kaikkien vaikeuksien jälkeen, mitä Haas on kokenut viime aikoina, on upea asia. Haas on kärsinyt paljon loukkaantumisista, mutta on noussut takaisin hienoon pelivireeseen ja onkin turnauksen aikana ollut loistava.

Finaalista on tulossa todella tasainen. Mitään suosikkia on vaikeaa lähteä hakemaan. Juan Monaco osaa toki massalla pelata loistavasti, se on tullut selväksi, mutta Haas on kotiyleisönsä edessä pelannut niin hyvin, että Monacoa ei melkeinpä tässä suosikiksi voisi millään laittaakaan. Monaco voitti välierässä Espanjan Nicolas Almagron kovan työn jälkeen. Monaco joutui pelaamaan kolme melko tasaista erää, kun taas Haas selviytyi melko helposti jatkoon. Haas voitti Kroatian Marin Cilicin suoraan kahdessa erässä. Haas oli jo melkein varmuudella hävinnyt ensimmäisen erän, mutta käänsi sen upeasti itselleen. Sen jälkeen Haas marssi selkeään voittoon.

Hieno taistelu on ilman muuta tulossa. Molemmat ovat pelanneet niin hyvin viime aikoina, että olisi ihme, jos toinen ottaisi selkeän voiton. Haas on kotiyleisönsä edessä hankala voitettava, mutta täytyy muistaa, miten lahjakas Monaco on. Massalla Monaco on marssinut voitosta voittoon. Voitto välierässä myös massalla erinomaisesti viihtyvästä Almagrosta kertoo jotain Monaconkin pelivireestä.

Veikkaussivut | Tuomas