Monaco - Marseille 26.1.2014 | Ligue 1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Marseille matkustaa Ranskan liigan kärkikamppailussa Monacon vieraaksi.

Monaco – Marseille, merkki 2, kerroin 5,00 Unibet
Monaco – Marseille (+1), merkki 2, kerroin 2,10 Bet365

Unibetin kertoimet otteluun 1,75 | 3,40 | 5,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Ranskan liigan ottelutarjontaa, kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät Monaco sekä vieraaksi saapuva Marseille. Kyseessä on kahden äärimmäisen laadukkaan joukkueen välinen kohtaaminen. Materiaaliltaan Monaco on periaatteessa Marseillea hieman laadukkaampi osapuoli, mutta periaatteessa joukkueiden välinen tasoero on erittäin merkityksetöntä luokkaa kotijoukkueen eduksi. Marseille on ollut aikaisemmilla kausilla todella epätasaisesti pelaava ryhmä, mutta varsinkin viime aikoina vierasjoukkue on pelannut omalla tasollaan. Marseille voidaan luokitella ehdottomasti Ranskan liigan suurten joukkueiden joukkoon, vaikka PSG sekä Monaco ovat latoneet viime kesän aikana euroja tiskiin hieman kovemmallakin kädellä. Monacon kannalta valtava takaisku on Radamel Falcaon loukkaantuminen. Hän on todennäköisesti sivussa Monacon vahvuudesta melko kauan. Ilman häntä kotijoukkueen maalinteko ei ole missään tapauksessa normaalilla tasolla.

Monacon sekä Marseillen välisessä kohtaamisessa panokset ovat normaalia suuremmat, sillä Marseillelle tarjotaan juuri nyt mahdollisuutta nousta tosissaan taistelemaan sijoituksista heti kärjen takana! Suomeksi sanottuna Marseille on pelannut jopa kaksi ottelua useita joukkueita vähemmän, joten vierasjoukkueen on pystyttävä käyttämään tilanne hyödykseen. Esimerkiksi Marseillea yläpuolella olevat muutamat joukkueet ovat pelanneet jo kaksi ottelua vierasjoukkuetta enemmän. Marseillehan on tällä hetkellä sarjataulukossa liian alhaalla, mutta toisaalta sijoitukset viiden joukossa tosissaan ovat vain muutaman pisteen päässä. Marseille on itseasiassa ollut epätasaisesta kaudesta huolimattaan juuri vieraissa erinomaisella pelipäällä liikenteessä. Enemmän matkapeleistään pisteitä ovat keränneet ainoastaan PSG sekä Monaco. Marseillen vierassaldo näyttääkin tällä hetkellä viittä voittoa, neljä tasapeliä sekä kahta tappiota.

Monaco lähtee Ranskan liigassa otteluun kuin otteluun juuri kotona ennakkosuosikin asemassa, mutta kaiken kaikkiaan Marseillelle tarjotut kertoimet ovat vierasjoukkueen kannalta vähintäänkin verisiä loukkauksia! Täytyy kuitenkin muistaa, että Monacon on pystyttävä näyttämään myös kentällä taitotasonsa, koska sehän sentään ei riitä, että euroja löytyy seuran omistukselta. Radamel Falcao on luonnollisesti Monacon paras maalintekijä, joten siinä mielessä sekin vain lisää kamppailun mielenkiintoa. Monacolla löytyy kylläkin useita ratkaisuihin kykeneviä pelaajia, mutta jokainen ymmärtää Radamel Falcaon merkityksen kotijoukkueen maalinteolle. Mielenkiintoistahan on myös se, että neljään edelliseen kotiotteluun Monaco on voittanut vain kaksi kertaa. Edellisessä kotiottelussaan Punavalkoiset hävisivät Valenciennesille käsittämättömästi 1-2 maalein. Tällä kerroinasettelulla ei voi olla Marseillen huikeita kertoimia olla hyödyntämättä.

Veikkaussivut | Tuomas