Monaco - PSG 9.2.2014 | Ligue 1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/09/2014
Jaa tämä...

PSG matkustaa Ranskan liigan huippuottelussa Monacon vieraaksi.

Monaco – PSG, merkki 2, kerroin 2,15 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 3,50 | 3,35 | 2,15 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Ranskan liigan ottelutarjontaa, PSG matkustaa kierroksen huippuottelussa testaamaan Monacon päivän vireen. Tässä ottelussa panokset ovat normaalia suuremmat, sillä Monaco sekä PSG ovat Ranskan liigan kaksi suurinta mestarisuosikkia. Monacon on käytännössä voitettava tämä ottelu, jos kotijoukkue haluaa taistella vielä mestaruudesta. Kaikki paineet ovat ehdottomasti Monacon puolella. PSG:n johto sarjataulukossa on tällä hetkellä viisi pistettä – sinänsä viisi pistettä ei ole paljoa, mutta tässä tapauksessa se on todennäköisesti jopa liikaa. PSG on hallinnut Ranskan pääsarjaa periaatteessa miten on halunnut eikä PSG:tä sovi tässäkään tapauksessa lähteä vieraissakaan nimettämään muuksi kuin ennakkosuosikiksi. 

PSG on edellisestä neljästä ottelustaan saalistanut ”ainoastaan” kaksi voittoa, mutta toisaalta Monacokin pelasi edellisellä kierroksella käsittämättömästi 2-2 numeroin tasapelin Lorientien vieraana. Neljä edellistä ottelua ovat muuten Monacolle kylläkin tuottaneet kolme voittoa, mutta valitettavasti kotijoukkueella ei ole varaa pelata käytännössä missään vaiheessa puolivaloilla Lorientin tyyppisiä joukkueita vastaan. Radamel Falcaon loukkaantuminen on ollut kaiken kaikkiaan suuri takaisku Monacon hyökkäystyöskentelyä ajatellen. Tässä vaiheessa ei ole edelleenkään tarkkaa tietoa, että milloin kolumbialainen on jälleen kotijoukkueen käytettävissä. Monaco on ollut varsinkin kotonaan epätasainen ja se kertookin juuri siitä, että ilman Radamel Falcaota kotijoukkueen tekeminen ei ole samalla tasolla. Niin tyhmältä kuin se voikin kuulostaa, mutta kolumbialainen on selkeästi Monacon tärkein pelaaja. Viiteen edelliseen kotiotteluun Monaco on ehtinyt häviämään Valenciennesille sekä pelaamaan tasapelin Evian TG:n kanssa.

Monacon sekä PSG:n välisessä kohtaamisessa odotusarvot ovat ilman muuta erittäin korkealla, vaikka myös PSG kärsii loukkaantumisista. Vierasjoukkue joutuu lähtemään tähän otteluun ilman Edinson Cavania. Samalla tavalla PSG:ltä sivussa illan kamppailusta ovat myöskin Zoumana Camara sekä Christophe Jallet, mutta kyseinen kaksikko on ollut muutenkin enemmän tai vähemmän poissa vierasjoukkueen vahvuudesta. Perustasoltaan Monaco on juuri se joukkue, joka pystyy PSG:n nimenomaan kotonaan kaatamaan, mutta siitä huolimatta PSG on asetettava vieraissakin jopa selkeäksi ennakkosuosikiksi. PSG pystyy pelaamaan suhteellisen paineettomassa tilassa, sillä Monaco on se joukkue, jonka on tänään tosissaan voitto napattava tai mestaruushaaveet voidaan ainakin toistaiseksi käytännössä haudata. PSG on yhdestätoista vierasottelustaan jäänyt pisteittä tasan yhden kerran, joten vakuuttavaa vierasjoukkueen tekeminen on ollut.

Veikkaussivut | Tuomas