Kylian Mbappesta seuraava siirtosummien maailmanennätys, maksaja ilmeisesti taas ManU!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 04/06/2017
Jaa tämä...

Monacon Kylian Mbappesta on tulossa kesän jalkapallon siirtomarkkinoiden yksi kuumimmista nimistä. Manchester Evening Newsin mukaan Manchester United haluaisi Mbappen kovasti, mutta Monaco on laittanut 18-vuotiaalle tähdelleen hintalapuksi noin 152 miljoonaa euroa. Tämä olisi toteutuessaan huima uusi siirtosummien maailmanennätys.

Ranskalaisen Le10Sport -julkaisun muaan ManU olisi luvannut jo maksaa Mbappesta saman summan kuin viime kesänä Paul Pogbasta, eli noin 100 miljoonaa euroa.

Manchester United ei ole ainoa joukkue, joka havittelee Mbappea. Mukana kisassa ovat ainakin Chelsea, Real Madrid ja Arsenal, mutta ilmeisesti ManU on tällä hetkellä lähimpänä Mbappen nappaamista.

Mbappe on pelannut 18-vuotiaaksi hyvän kauden Monacossa. 33 ottelussa hän on tehnyt 19 maalia. ManU:n lähellä olevat ovat raportoineet Jose Mourinhon näkevän Mbappessa samaa kuin Cristiano Ronaldossa ja Leo Messissä. Mourinho on ilmeisesti päättänyt ratkaista ManU:n ongelmat puhtaasti rahalla. Kun peli ei suju, ja jälleen Mestareiden liigan paikka on karkaamassa, niin lääke on ostaa lisää tähtiluokan pelimiehiä huimilla summilla.

Jossain vaiheessa järjettömän tuhlaamisen on loputtava. Manchester United tekee voittoa, mutta ei sentään niin paljon, että joka vuosi voisi tehdä uuden sirtosummaennätyksen. ManU:n liikevoitto vuoden 2016 yhdeksältä ensimmäiseltä kuukaudelta oli noin 32 miljoonaa dollaria.

Parhaat jalkapallovedot Unibetilla!>>