Monaco - Valenciennes 20.12.2013 | Ligue 1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Hurjassa vireessä oleva Monaco isännöi Ranskan liigassa Valenciennesiä.

Monaco – Valenciennes (+1), merkki 1, kerroin 1,90 Nordicbet
Monaco – Valenciennes (+2), merkki 1, kerroin 3,50 Sportingbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,30 | 4,85 | 10,50 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Ranskan liigan illan ainoassa ottelussa Valenciennes matkustaa lähes mahdottoman tehtävän eteen Monacon vieraaksi. Sarjataulukossa Monaco on tällä hetkellä toisena, kun taas Valenciennes löytyy sijalta kahdeksantoista. Joukkueiden välinen materiaaliero on valtavaa luokkaa Monacon eduksi, vaikka kotijoukkue on esiintynyt ajoittain tällä kaudella epätasaisesti. Joka tapauksessa epätasaiset peliesitykset ovat tällä hetkellä Monacon osalta menneen talven lumia, sillä viisi edellistä ottelua ovat kotijoukkuelle tuottaneet yhtä monta voittoa. Monacolle ei olla viiteen viime otteluun tehty maaliakaan, joten se kertoo jotain kotijoukkueen tilanteesta.

Valenciennes ei edes vahingossa voita tiukkojakaan otteluita. Viisi edellistä ottelua ovat Valenciennesille tuottaneet muutaman tasapelin, mutta edellisestä voitosta on vierasjoukkueen kohdalla valtavasti aikaa. Tarkemmin sanottuna kuusi edellistä ottelua Valenciennes on pelannut ilman ainuttakaan voittoa. Valenciennes on pelannut tähän mennessä vieraissa yhdeksän ottelua ja niistä Valenciennes on pystynyt saalistamaan vain yhden voiton. Valenciennes tunnetaan normaalisti suhteellisen kotiriippuvaisena joukkueena, joten lähtökohdat eivät vierasjoukkueelle lupaa hyvää tätä ottelua ajatellen. Valenciennesin kohdalla sairaslista on myös valitettavasti erittäin kurjaa luettavaa. Tärkeistä pelaajista Valenciennesiltä sivussa ovat Maor Melikson, Marco da Silva, Anthony Le Tallec, Gregory Pujol, Opa Nguette sekä Lindsay Rose. Pitkäaikaispotilaista sivussa myös lisäksi ovat Mody Traore sekä Paul Charruau.

Monaco on tällä hetkellä aivan liian vaikeasti voitettavissa Valenciennesin tasoiselle ryhmälle. Varsinkin kotonaan Monaco tulee todennäköisesti tämän ottelun ratkaisemaan edukseen jo ensimmäisen puoliajan aikana. Monaco on pystynyt viime aikoina pelaamaan materiaalinsa edellyttämällä tasolla ja sitä kautta on erittäin vaikeaa kuvitella, että Valenciennesillä olisi mahdollisuuksia edes tasapelistä taisteluun. Monacolta sivussa ovat edelleen tärkeistä pelaajista Falcao sekä Yannick Ferreira-Carrasco, mutta muuten kotijoukkue pääsee otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Monaco ei ole hävinnyt tällä kaudella kotonaan vielä otteluakaan. Tuskinpa Valenciennesistä on sitä tilastoa rikkomaan. Tasoituksellakin Monaco poimitaan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas