VIDEO: Kauden 2015/16 parhaat NHL-mokat - tähän asti

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 01/10/2016
Jaa tämä...

Kuluva NHL-kausi on tarjonnut paljon niin sanottuja ”bloopers” hetkiä.

NHL-kausi 2015 – 16 on nyt jokaisen joukkueen osalta ylittänyt vähintään kauden puolivälin. Kausi on sisältänyt tähän mennessä lukemattoman määrän huikeita hetkiä ja suorituksia. Suomalaisittain on ollut hieno nähdä muun muassa Leo Komarovin ja Alexander Barkovin läpimurrot huipputasolle. Muista pelaajista esimerkiksi vanhuksen ikään päässyt Jaromir Jagr on rikkonut ennätyksiä, samoin tekee pian venäläistaituri Alexander Ovetshkin. Mutta kuten tiedetään, jokaisen huippusuorituksen vastakohdaksi tarvitaan yksi epäonnistunut suoritus, moka tai muu hauska hetki. Urheiluvideoiden tuottamiseen erikoistunut SAP Highlights onkin nyt koonnut kahteen alla olevaan videoon kaikki alkukauden parhaat mokat ja kommellukset, jotka katsomalla saat pikku kevennyksen sunnuntai-iltaasi.

Jos alkukausi on sisältänyt näin paljon tapahtumia, niin voitte vain kuvitella mitä loppukausi Stanley Cup Playoffeineen tuo mukanaan!

Muistathan että maailman parasta jääkiekko tulee tänä iltana primetime aikaan muun muassa Viasatin kanavilta kun Winnipeg Jets isännöi Buffalo Sabresia. Peliyhtiö Unibet tarjoaa otteluun parhaimet kertoimet niin ennen ottelua kuin live-vedonkin puolella.

Lue myös:

VIDEO: Joonas Donskoi päätti maalittoman putken komeasti

VIDEO: Real Madrid – Deportivo La Coruna 5 – 0

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa