Moniveto - valitse haluamasti pelit monivetoon

Miksi moniveto?

unibetin-sivuilta-moniveto-kuponkiHaluatko yrittää pienellä panoksella suuria voittoja?

Jos vastasit kyllä ja tulosveto on vetovalikoimasta se sinun juttusi, mutta haluat yrittää pienellä panoksella tavoitella suurempia voittoja, on moniveto sinulle hyvä vaihtoehto.

Kuvassa on valittu kolmen ottelun (Kärpät – Ässät, Jokerit – JYP, TPS – Pelicans) moniveto 13.3.2012, jolloin kyseiset kohteet olivat myös Veikkauksen monivedossa. Kyseinen yhdistelmä antoi Unibetilla kertoimeksi hulppeat 6800, kun taas Veikkauksella kertoimeksi jäi vaivainen 441 kyseisellä hetkellä.

Moniveto on erittäin haastavaa, mutta voitot ovat huomattavasti suurempia kuin esimerkiksi edellämainitussa tulosvedossa. Monivetoa pelataan veikkaamalla useamman kuin yhden ottelun lopputulokset oikein varsinaisella peliajalla. Se on siis vielä huomattavasti vaikeampaa kuin tulosveto, mutta kertoimet ovat moninkertaiset. Kotoisella Veikkauksella monivetoa pelataan veikkaamalla kahden tai kolmen ottelun lopputulosta. Kohdevalikoimasta löytyy myös supermoniveto, jossa veikataan neljän ottelun lopputulosta oikein.

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

Ulkomaisilla vedonlyöntiyhtiöillä pystyt siis itse yhdistämään eri otteluiden tulosvetoja monivedoksi, eli toisinsanoen pystyt itse valitsemaan mitä kohteita haluat kupongillesi laittaa. Veikkauksella tämä ei onnistu, koska Veikkaus määrittää ottelut. Kertoimesta muodostuu myös huomattavasti suurempi kuin Veikkauksella, kuten edellä mainittu Unibetin esimerkki osoittaa.

Alla näet Unibetin tulosvetokertoimet Veikkausliigan otteluihin. Yhdistämällä tulosvetoja haluamistasi otteluista saat tehtyä Unibetilla monivedon kätevästi.

Monivedon pelaamiseen suosittelemme Unibetia. Voit itse valita mistä otteluista haluat muodostaa monivedon. Katso myös veikkausvihjeet sivustoltamme.

Moniveto – Kuinka pelata?

Monivetoa ei ole helppo saada osumaan, joten rivejä kannattaa tehdä useita. Suosittelemme laittamaan panoksen monivedossa alhaiseksi, koska muutoin vetolapusta voi tulla melko kallis. Jos pelaat Veikkauksen kautta, emme suosittele pelaamaan yleisimpiä lopputuloksia, koska kertoimet ovat niissä todella alhaiset.

Paras peliyhtiö pelata monivetoa on ilman muuta Unibet. Kertoimet ovat huippuluokkaa, pystyt itse päättämään pelit ja saat hyvän ensitalletusbonuksen.

Vinkki!

Pelaa useita rivejä samaan lappuun tai muuten voit joutua odottamaan ensimmäistä voittoasi todella kauan. Jos haet suurempia voittoja, hae aina tuloksissa pientä yllätystä. Suosittelemme myös pelaamaan liigoja, joita seuraat ja joista tiedät eniten.

Uhkapeluri John Hennigan löi kuusinumeroisen summan vetoa, että pystyy elämään 6 viikkoa todella pienessä ja rauhallisessa Des Moinesin kaupungissa. Kaupungissa ei ollut yhtään kasinoa ja vetoa tarjonneet pelaajat tiesivät, että Hennigan ei pysty olemaan erossa uhkapeleistä. Hennigan ei kestänyt pikkukaupungissa kuin kaksi päivää.

 

Lue myös nämä:

Pitkäveto
Tulosveto
Vakio
Keno
Lotto