Monta NHL-supertähteä valinnan edessä ensi heinäkuussa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

NHL:n rajoittamattomien vapaiden agenttien markkinat käyvät vielä tämän kesältä kuumina, mutta se ei estä veikkaussivujen toimitusta katsomasta jo tulevaan ja ensi kesään. 1. päivä heinäkuuta 2017 alkaa nimittäin jälleen hullut päivät, kun monen pelaajan status muuttuu ”vapaaksi agentiksi”. Tänä kesä nimet kuten Steven Stamkos, Anze Kopitar ja Milan Lucic oli monien huulilla, ja ei ensi kesä paljon kylmemmäksi jätä. Listaammekin nyt ensi kesän siirtomarkkinoiden tämän hetken kuumimmat nimet.

Ensi kesän yksi parhaimmista markkinoille vapautujista puolustajista on St. Louis Bluesin 27 – vuotias Kevin Shattenkirk. Shattenkirk on loistava hyökkäävä puolustaja, joka on nakuttanut kolmella edellisellä kaudella aina vähintään 40 tehopistettä. Miehen arvo onkin erityisen suuri ylivoimaa pelatessa. Ei olisi mikään ihme, jos miehen perässä olisi useampikin seura ensi kesänä. Shattenkirk nykyinen palkka nakertaa St. Louisin palkkakattoon 4,25 miljoonan dollarin suuruisen loven.

Tampa Bay Lightningin isokokoinen ykkösvahti Ben Bishop on myös ensi kesänä vapaata riistaa.  Tampa Bayn tehtyä vähän aikaa sitten nuoren venäläisen Andrei Vasilevskyn kanssa kolmen vuoden jatkosopimuksen voidaan pitää melkein varmana, että jo pitkään myyntihuhuissa ollut Bishop nähdään kaudella 2017/18 jonkun muun seuran kuin Tampa Bayn paidassa. 29 – vuotiaan Bishopin nykyinen palkka on 5,95 miljoonaa dollaria.

Niin ikään 29 – vuotias T.J. Oshie on kovaa valuuttaa ensi heinäkuussa. Mies taiteili viime kaudella uransa suurimman maalisaldon tehden Aleksander Ovechkin ja Evgeny Kuznetsovin rinnalla 26 kaappia. Washington haluaa varmasti pitää Oshien riveissään jatkossakin, mutta tässä tapauksessa raha määrää lopputuloksen. Miehen Cap Hit on tällä hetkellä 4,175 miljoonaa ja kun Capitalsin pitäisi tarjota Kuznyllekin uuttaa sopimusta niin seura voi joutua vaikeuksiinsa palkkakaton kanssa.

San Jose Sharksin puolustaja Brent Burns on yksi NHL-sirkuksen tunnetuimmista kasvoista tuuheineen partoineen ja harvoine hampaineen. 31 – vuotias Burns pelasi viime kaudella täydet 82 ottelua tehden puolustajalle mukavanoloiset 75 tehopistettä. Miehen avut eivät tietenkään ole vain hyökkäyspäässä vaan hän on herra hidalgo myös omalla alueella. Tällä hetkellä näyttää siltä, että Burnsilla on edessään ensi kesänä maiseman vaihto. Partanaaman palkka on tällä hetkellä 5,76 miljoonaa dollaria, ja mies on tuskin siitä kovin halukas tinkimään. San Josella ei kuitenkaan välttämättä ole varaa pitää kanadalaista, koska myös joukkueen toisen partanaaman Joe Thorntonin, sekä Patrick Marleaun, Tommy Wingelsin, Melker Karlssonin, Joonas Donskoin, Matt Nieton, ja Chris Tierneyn ovat kaikki vailla sopimusta ensi kauden jälkeen.

Lue myös:

VIDEO: NHL 2016 PLAYOFFS MONTAASI

LAAJENEEKO KHL SEURAAVAKSI JALKAPALLON EMÄMAAHAN?

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa