Montpellier - Lyon 6.10.2013 | Ligue 1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/06/2013
Jaa tämä...

Lyon haastaa Ranskan liigan kamppailussa Montpellierin.

Montpellier – Lyon, merkki alle 2,5 maalia, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,25 | 3,25 | 3,20 

 

 

Jalkapallon Ranskan liigan ottelutarjontaa, kolme ottelua on vuorossa tänään Ranskan korkeimmalla sarjatasolla. Päivän avaa Montpellierin sekä Lyonin välinen kohtaaminen. Montpellier on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla neljätoista, kun taas Lyon on puolestaan kaksi sijaa korkeammalla. Niin Montpellierin kuin Lyonin alkukausi on tähän mennessä ollut vaatimatonta seurattavaa. Montpellier on tehnyt toistaiseksi maaleja suunnilleen yhden keskiarvolla ottelua kohden, joten Montpellierillä on ollut suuria maalinteko-ongelmia. Minkäänlaista suurta juhlaa Lyonillakaan ei ole maalinteon kanssa ollut, sillä kaksitoista maalia ei sinänsä ole sen erikoisempi suoritus. Lyon on kaikki kilpailut mukaanlukien tehnyt kolmeen edelliseen otteluun vain kaksi maalia.

Montpellier on ollut kotonaan käsittämättömän vähämaalinen joukkue, sillä Montpellier on ensinnäkin kahteen edelliseen kotiotteluun pelannut maalittomat tasapelit ja toisekseen neljään edelliseen kotiotteluun vain kerran ollaan pelattu yli kohteessa vaaditun maalimäärän. Lähtökohtaisesti Montpellierin on ollut lähes mahdotonta kääntää tiukkoja otteluita edukseen, mutta toisaalta tappioita Montpellier ei ole kotonaan kokenut. 

Tiedossa tulee varmuudella olemaan tässä kamppailussa äärimmäisen tasainen kohtaaminen. Montpellierillä on selkeästi tällä hetkellä suuria maalinteko-ongelmia, mutta toisaalta Lyon ei ole vakuuttanut yhtään sen enempää. Molempien joukkueiden itseluottamuskaan tuskin on parhaalla mahdollisella tasolla heikon alkukauden jälkeen. Alle 2,5 maalia on lähellä toteutua tähän kohteeseen.

Veikkaussivut | Tuomas