Montreal Canadiens - Boston Bruins 9.5.2014 | Montreal pelannut vakuuttavasti

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/08/2014
Jaa tämä...

Bostonin on otettava tältä kierrokselta vierasvoitto.

Vihje lyhyesti

Boston hakee vierasjäältä tasoitusta ottelusarjalle. Montreal johtaa sarjaa todella yllättäen voitoin 2-1. Canadiens on johtanut jokaisessa kolmessa ottelussa Bostonia vähintään kahdella maalilla, joten Bruins on ollut todella suurissa vaikeuksissa pirteän Montrealin kanssa. Montrealin hyvät otteet tekevät tästä sarjasta äärimmäisen mielenkiintoisen.

Bruins pärjäsi heikosti Montrealia vastaan runkosarjassa ja sama teema on jatkunut myös pudotuspeleissä. Nyt käydään sarjan kannalta erittäin ratkaiseva ottelu. Vierasvoitolla sarja olisi tasan, mutta kotivoitolla Boston voi jo miltei heittää hyvästit jatkoonpääsylle. Bostonilla on huima materiaali ja joukkue tulee vielä parantamaan otteitaan ottelusarjan edetessä. Bruins tietää, että sen on otettava voitto ja otteet ovat varmasti sen mukaiset. Montreal on tehnyt jo pari yllätystä, mutta tänään on Bostonin vuoro. Vierasvoitto viimeistään varsinaisen peliajan jälkeen on viisas veto tähän kohteeseen.

Vihje: Boston ML, kerroin 1.75 NordicBet 

 

 

Perustelut vihjeelle

Ottelusarjasta odotettiin varsin tasaista, mutta Montreal on silti yllättänyt loistavilla otteilla. Joukkueesta on löytynyt ratkaisijoita ja varsinkin puolustaja P.K. Subban on ollut aivan huikea. Montreal on aloittanut hyvin, mutta 2-1 johto ottelusarjassa ei takaa vielä mitään Bruinsin kaltaista joukkuetta vastaan. Canadiens todisti kovan henkisen kanttinsa voittamalla kolmannen ottelun toisen pelin sulamisen jälkeen. Joukkue rentoutui toisessa pelissä liikaa johtoasemassa, ja Boston iski välittömästi. Sama ei saa toistua ottelusarjassa, ja joukkue varmasti tietää, että sarja on vielä pahasti kesken. Canadiensilla on hyvä tilanne loukkaantumisten suhteen, sillä ainoastaan hyökkääjä Alex Galchenyuk on sairastuvalla.

Boston on tällä kierroksella tiukassa paikassa vieraskaukalossa. Kovin moni ei olisi uskonut, että Montreal johtaa sarjaa kolmen ottelun jälkeen. Bruinsilla ei silti ole vielä mitään hätää. Joukkue ei ole ollut parhaimmillaan, mutta Bruins pystyy vielä nostamaan tasoaan. Bostonin puolustus ei ole ollut vakuuttava ja Montreal on päässyt mättämään yllättävän paljon maaleja. Bruinsin alakerta on ollut vaikeuksissa varsinkin Montrealin hyvin liikkuvan hyökkäyksen kanssa. Mitään katastrofaalista ei ole vielä joukkueen kannalta tapahtunut, mutta tappio tältä kierrokselta saattaisi jo ratkaista ottelusarjan. Bostonilla on kaksi puolustajaa sairastuvalla, sillä Adam McQuaid ja Dennis Seidenberg ovat loukkaantuneena. Heidän lisäkseen hyökkääjä Chris Kelly on sivussa.

Ottelusarja tulee jatkumaan tasaisena ja on vaikea uskoa, että Canadiens nappaisi jo kolmannen voittonsa. Montreal pelaa jo nyt äärirajoilla, mutta Bruinsilta löytyy vielä paljon varaa parantaa peliään. Sarja on todennäköisesti ottelun jälkeen tasan. Lyödään vetolapulle vierasvoittoa.

Vihje: Boston ML, kerroin 1.75 NordicBet 

 

Veikkaussivut | Antti