Onko Montreal Canadiens valmis luopumaan Carey Pricesta?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Kanadan oma jääkiekkoylpeys NHL-seura Montreal Canadiens tippui muutama päivä sitten NHL:n Stanley Cup pudotuspeleistä, mutta joukkue on säilynyt silti hyvin otsikoissa valtavan käynnissä olevan huhumyllyn vuoksi.

Seuran suurin ikoni on Habsin monivuotinen tähtimaalivahti Carey Price. Miehen siivu joukkueen palkkakatosta on kuitenkin todella suuri, noin 6 500 000$ vuodessa, ja koska menestystä ei ole tullut niin monet ovat valmiita laittamaan Pricen lihoiksi. Fanit odottavat pientä ravistelua kokoonpanoon ja he ovat muun muassa vaatineet, että Canadiens hommaa rosteriinsa ykköskorin sentterin jonkalainen heiltä on nyt puuttunut.

”Kiekkoraamatun” The Hockey Newsin toimittaja Ken Campbell pudottikin viime viikonloppuna melkoisen lausunnon Twitteriin todeten, että ”jos minä olisin Dallasin Starsin GM Jim Nill, ottaisin yhteyttä Canadiensiin ja tarjoaisin Kari Lehtosen, Tyler Seguinin ja Jamie Oleksiakin vaihdossa Carey Priceen.”

Lausunto kuulostaa äkkiseltään mahdottomalta mutta samalla myös todella mielenkiintoiselta. Saisiko NHL:n toiseksi kallein maalivahti uuden uran Dallasissa? Saisiko Kari Lehtonen jälleen kiinni punaisesta langasta? Pystyisikö Seguin johdattamaan Canadiensin Max Paciorettya parempaan menestykseen? Siirtoa koskettavia artikkeleita on luettu kymmeniä tuhansia kertoja Pohjois-Amerikassa, mitä mieltä sinä olet?

Lue myös:

VIDEO: TAPPARALLE SUOMEN MESTARUUS VOITOIN 4 – 2 – KALPALLE HOPEAA

OLYMPIAJÄÄKIEKON SELOSTAJAT – OSKARI SAARI JA J-P JALO