Montreal Canadiens on saamassa ykkösmaalivahdin takaisin tolppien väliinsä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 03/04/2016
Jaa tämä...

Hyviä uutisia kaikille Montreal Canadiens faneille.

Joukkueen ehdoton ykkösmaalivahti Carey Price kertoi eilen torstaina Pohjois-Amerikkalaisille median edustajille, että hän palaa melko varmasti vielä tällä kaudella Canadiensin pelaavaan kokoonpanoon. Hallitseva Vezina ja Hart Trophy voittaja kertoi olevana ”hyvin luottavainen” paluunsa suhteen. Hän totesi kuitenkin myös ”en aseta itselleni mitään aikarajaa mutta mikäli asiat kehittyvät jatkossa kuten tähänkin asti niin paluu näyttää hyvältä.”

Aiemmin torstaina Carey Price oli jäällä yhdessä toisen loukkaantuneen Montreal-pelaajan David Desharnaisin kanssa. Desharnais vetelikin Pricelle muutamia kiekkoja harjoitusten aikana, jonka myötä Price pääsi torjuntatöihin ensimmäistä kertaa sitten marraskuun 25. päivän jolloin mies loukkaantui ottelussa New York Rangersia vastaan. Vastikään Kanadan World Cup joukkueeseenkin nimetty maalivahti kommentoi treenien jälkeen oloaan seuraavanlaisesti ” Tunsin oloni erinomaiseksi. En ole nähnyt laukaustakaan yli kolmeen kuukauteen, ja pääsy jäälle tositoimiin oli todella hauskaa.”

28 – vuotias maalivahti aloitti kuluvan NHL-kauden todella vahvasti ja mies nappasikin kauden kahdestatoista ensimmäisestä pelistä peräti kymmenen voittoa. Lukujen valossa miehen päästettyjen maalien keskiarvo oli ennen loukkaantumista 2,06 ja torjuntaprosentti 93,4. Pricen loukkaannuttua Canadiensin maalinsuulla on kokeiltu useampaakin maalivahtia, mutta joukkue ei ole päässyt missään vaiheessa lentoon ilman yhtä suurinta tähteään. Ei olekaan mikään ihme, että Pricen mahdollinen pikainen paluu aiheutti riemun kiljahduksia sosiaalisessa mediassa kanadalaisseuran fanien toimesta.

Muistathan että peliyhtiö Unibet tarjoaa parhaat kertoimet viikonlopun jääkiekko-otteluihin.

Lue myös:

Liiga: HIFK – Kärpät 4.3.2016 klo 18.30

SM-Liiga: Bluesia ei hyväksytty yrityssaneeraukseen – toiminta jatkuu silti