Montreal Canadiens - Florida Panthers 16.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/04/2018
Jaa tämä...

Päättyykö Floridan hyvä pelivire Montrealin vieraana?

Montreal Canadiens – Florida Panthers, merkki 1, kerroin 1,87 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,87 | 4,15 | 3,40 PELAA TÄSTÄ

 

 

Itäisen konferenssin sijalla neljätoista oleva Florida Panthers matkustaa jääkiekon NHL:n ottelussa testaamaan Montreal Canadiensin päivän vireen. Suomen aikaa tulevana yönä pelataan NHL:ssä yhteensä viisi kamppailua. Montreal Canadiens päätti kahden ottelun mittaisen tappioputkensa edellisellä kierroksella. Montreal Canadiens nappasi jatkojen päätteeksi 0-1 maalein voiton New York Islandersia vastaan. Montreal Canadiensin puolustus on ollut erittäin hyvässä kunnossa, sillä viidestä edellisestä ottelustaan peräti neljässä kotijoukkueelle ollaan yhtä ottelua kohden tehty korkeintaan kaksi maalia. Edellisessä kotiottelussaan Montreal Canadiens hävisi täysin käsittämättömästi Los Angeles Kingsille 0-6 numeroin, mutta muuten maalinteko Montreal Canadiensia vastaan on ollut vaikeaa.

Florida Panthers on tällä hetkellä elämänsä kunnossa. Se on ehkä väärin sanottu, sillä toisina kausina Florida Panthers onkin pystynyt pelaamaan hyvällä tasolla. Tällä hetkellä Florida Panthers on kahden ottelun mittaisessa huimassa voittoputkessa. Viisi edellistä ottelua ovat sentään tuottaneet Panttereille peräti neljä voittoa. Florida Panthersilla on alla kaksi erittäin rankkaa ottelua, jotka ovat menneet jatkoille saakka. Florida Panthersin hyvin rajallinen materiaali on joutunut hurjalle koetukselle. Edellisellä kierroksella Florida Panthers voitti Washington Capitalsin jatkojen päätteeksi 3-2 numeroin. Florida Panthersin yksi suurimmista ongelmista edelleen on joka tapauksessa se, että liian monessa ottelussa puolustus repeilee liian rajusti. Varsinkin vieraissa Florida Panthersille tehdään liian usein viittä tai kuutta maalia ottelua kohden.

Montreal Canadiens tunnetaan yhtenä liigan parhaimmista kotijoukkueista ja myös tässä ottelussa Montreal Canadiens on täysin ansaitusti selkeän ennakkosuosikin asemassa. Viisi edellistä kotiottelua ovat kaiken kaikkiaan Montreal Canadiensille tuottaneet neljä voittoa. Montreal Canadiens pystyy voittamaan otteluita tekemällä vain kahta tai kolmea maalia ottelua kohden, sillä kotijoukkueen puolustus on niin hyvällä tasolla. Montreal Canadiensin sairaslistakaan ei ole lainkaan pahaa katsottavaa. Sivussa ovat vain George Parros, Rene Bourque sekä Davis Brewiske. Florida Panthersin sairaslista ei ole kotijoukkuetta pahempi, sillä Tim Thomas saattaa tehdä tässä ottelussa paluun vierasjoukkueen vahvuuteen. Muuten Florida Panthersilta sivussa ovat Matt Gilroy sekä Ed Jovanovski. Kyllähän tässä Montreal Canadiens on syytä vetokupongille napata, vaikka Florida Panthers on viime aikoina ollut yllättävän hyvä.

Veikkaussivut | Tuomas