Montreal syttyi taisteluun – Bishop tulitettiin vaihtoon!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 05/08/2015
Jaa tämä...

Ennen viime yön pakkovoittoa Montreal Canadiens oli ollut yhteensä reilut 12 minuuttia johtoasemassa ottelusarjassa Tampa Bay Lightningia vastaan. Tällä kertaa kuitenkin terävä aloitus toi myös halutun lopputuloksen. Ottelu päättyi Montrealin 2-6 vierasvoittoon ja ottelusarja kaventui tilanteeseen 1-3.

Montreal aloitti maalinteon ajassa 2.44, kun Andrei Markov otti P.K. Subbanin poikittaissyötön luistimella haltuun ja laukoi ranteella kiekon sisään. Vajaata minuuttia myöhemmin Valtteri Filppulan kentällisellä oli hyvä tasoitusmahdollisuus, mutta Carey Price torjui olkapäällään J.T. Brownin laukauksen kolmesta metristä ja irtokiekko pomppasi kauas maalin edessä kärkkyneestä Filppulasta.

Illan ykköstähdeksi valittu Max Pacioretty pääsi alivoimalla karkuun ja vei Montrealin 2-0 johtoon ajassa 8.43. Ensimmäisessä erässä ei enempää maaleja nähty. David Desharnaisin 3-0 osuma oli jo liikaa hieman jännittyneen oloiselle Ben Bishopille, joka luisteli vaihtoon ajassa 25.08.

Maalivahdin vaihto ei enää Lightningia auttanut, vaan peli päättyi lopulta lukemiin 2-6, eli Desharnaisin maali jäi lopulta ottelun voittomaaliksi.

 

Katso maalijuhlat tästä:

 

Veikkaussivut | Kimmo