Montrealissa alkoi kesäloma – Lightning vei huippupelillä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Tampa Bay Lightning voitti ottelusarjan kolme ensimmäistä ottelua ja jäätyi. Kaikki sanoivat, että paineet ovat siirtyneet Lightningille. Montreal Canadiens oli löytänyt pelinsä ja jyräsi vahvalla itseluottamuksella. Seitsemäs peli Bell Centerissä olisi suorastaan huutanut Montrealin voittoa.

Tampa Bayn valmentaja Jon Cooper kuuli tämän kaiken, muttei sanonut mitään.

Sisällään hän tiesi.

Ja hän oli oikeassa.

Lightning voitti kotikaukalossaan Amalie Areenalla 4-1 ja ratkaisi ottelusarjan kuudennessa ottelussa voitoin 4-2. Peli oli Lightningin tasapainoisinta kiekkoa koko pudotuspeleissä. Viisikkopuolustus oli lähes täydellistä ja tylsytti tehokkaasti Montrealin parhaan terän. Ben Bishop oli viimeisenä lukkona kakkostähden arvoinen 18/19 torjunnallaan.

Nikita Kucherov vei Lightningin 1-0 johtoon ensimmäisessä erässä Ondrej Palatin syötöstä. Kucherov syötti Palatin 3-0 ylivoimamaalin toisessa erässä ja viimeisteli vielä loppulukemat 4-1 tyhjään maaliin ajassa 57.59. Hänet valittiin ottelun kolmostähdeksi.

Illan ykköstähti oli voittomaalin viimeistellyt kapteeni Steven Stamkos, joka näytti joukkueelleen mallia kentän molemmissa päädyissä. Stamkos pelasi loistavaa kahden suunnan peliä koko ottelun ajan. Hänen tililleen kirjattiin neljä laukausta kohti maalia, kolme taklausta ja kaksi blokattua vastustajan laukausta.

Valtteri Filppula pelasi ottelussa reilut 20 minuuttia ja laukoi kerran kohti vastustajan maalia.

Katso ottelun kohokohdat tästä:

 

Veikkaussivut | Kimmo