Mourinho aikoo ostaa Cityn Sergio Agueron! Videolla Agueron maalikavalkadi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 05/07/2017
Jaa tämä...

Kova siirto, mutta se käy järkeen. Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho on The Sunin mukaan tarjoamassa 55 miljoonaa puntaa paikallisvastus Cityn tähtikärjestä Sergio Aguerosta.

Manchester Unitedilla on kova tarve uudelle maailmanluokan maalintekijälle, kun on käymässä selväksi, että Zlatan tuskin enää palaa huipputasolle. 35-vuotiaat hyökkääjät, jotka ovat pahan polvivamman vuoksi lähes vuoden sivussa, harvemmin palaavat enää maailman huipulle.

Zlatan oli viime viikolla USA:n Pittsburgissa leikkauksessa, ja ilmeisesti leikkaus oli onnistunut. Ibrahimovicin agentti Mino Raiola antoi hiljattain lausunnon, jonka mukaan Zlatan ei ole jäämässä eläkkeelle. Todennäköisesti hän ei kuitenkaan palaa Euroopan suursarjoihin, paremminkin Zlatanin uusi seura löytyy MLS:sta tai vaikka Kiinan liigasta.

Unitedin manageri Mourinho on jo hankkimassa seuraan laituri Antoine Griezmannin, joten aikalailla joukkueen kärki tulee kesällä uudistumaan.

Manchester Cityssä vuodesta 2011 pelannut 28-vuotias Aguero on putoamassa joukkueen nokkimisjärjestyksessä kakkoseksi brassi Gabriel Jesuksen taakse. Tämä ei kelpaa Aguerolle, ja myös Citykin mielellään ottaisi tähdestään kelpo siirtokorvauksen. Aguero myös ilmeisesti uutisten mukaan haluasi jäädä Manchesteriin, joten 1+1+1 = United ostaa Agueron.

Sergio Aguero on osoittanut olevansa mainio Valioliiga-hyökkääjä. Hän on tehnyt komeast 120 Valioliiga-maalia vain 178 ottelussa. Suursiirrot kovien kilpailijoiden kesken ovat harvinaisia. Manchesterissa toinen argentiinalainen Carlos Tevez siirtyi Unitedista Cityyn vuonna 2009.

 

Parhaat futisvedot Unibetille!>>