Mourinho haluaa Lewandowskin Manchester Unitediin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 04/07/2017
Jaa tämä...

Taas kuuluu maailmalta hurjia jalkapallon siirtohuhuja, ja jälleen on Manchester United ostajana. The Guardian kirjoitti torstaina, että Jose Mourinho haluaisi Bayern Munchenin tähtihyökkääjä Robert Lewandowskin ManU:n korvaamaan Zlatanin, mikäli tämä päättää lähteä MLS-liigaan. Jos Mourinho toisi Lewandowskin Manchesteriin, niin se tarkoittaisi sitä, että nuori ja lupaava Marcus Rashford olisi edelleen vaihtopenkin miehiä. Rashford saattaisi tässä tapauksessa sitten itsekin haluta pois seurasta.

Manchester Unitedin kovien hankintojen esteenä saattaa olla se, jos joukkue ei selviä ensi kauden Mestareiden liigaan. Tämä on Guardianin mukaan Lewandowskin siirron kannalta oleellinen tekijä. Ja samalla The Sun on kirjoittanut, että toinen Jose Mourinhon hamuama jättisiirto, Antoine Griezmann Atletico Madridista, menee puihin, mikäli ManU jää Champions Leaguen ulkopuolella. ManU:lla on siis paljon pelattavaa kauden loppukierroksilla.

Suuria siirtoja ManU tekee kesällä joka tapauksessa. Real Madridin James Rodriguez on jo ilmoittanut, että hän haluaisi siirtyä kesällä Manchester Unitediin. Real Madrid haluaisi vaihdossa Unitedin maalivahdin David de Gean, ja varmasti de Gea haluaisi itse siirtyä takaisin Espanjaan. De Gean suoran siirron arvoksi on arvioitu 66 miljoonaa puntaa.

Jose Mourinho taitaa olla huhujen mukaan havitellut vähän jokaista mahdollista tähtipelaajaa Unitediin. Guardian kirjoittaa myös, että Mourinho olisi soitellut myös Arsenalin Alexis Sanchezin perään.

Ja mikäpä on Mourinhon soitellessa. Forbesin mukaan Manchester United on koko maailman eniten voittoa tekevä jalkapallojoukkue. Forbesin mukaan ManU teki kaudella 2014-2015 voittoa 190 miljoonaa dollaria, kun taas esimerkiksi listan kakkonen Real Madrid teki voittoa 162 miljoonaa dollaria. Toiseksi kovin Valioliigan tuloksen tekijä oli Forbesin taulukossa Manchester City, 131 miljoonaa dollaria.

Parhaat jalkapallovedot Unibetilla!>>