Mourinho haluaa Maticin, kun ei muitakaan saa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 16/03/2018
Jaa tämä...

Manchester Unitedin ja Jose Mourinhon suunnitelmat kesän siirtomarkkinoilla eivät oikein ota sujuakseen. Joukkue kaipaa keskikentän pohjalle kovan luokan ankkuria, ja nyt seura joutuu tutkailemaan Mourinhon kolmannen vaihtoehdon hankkimista.

Mourinho olisi mieluiten ottanut Unitediin Tottenhamin Eric Dierin tai AS Roman Radja Nainggolan, mutta kun nämä kaksi eivät ole tulossa, niin seuraavaksi ManU suunnittelee Chelsean Nemanja Maticin hankkimista.

Matic ei ole allekirjoittanut uutta sopimusta Chelsean kanssa, ja kun ilmeisesti Tiemoue Bakayoko on tulossa Monacosta Stamford Bridgelle, niin Maticin rooli on Chelseassa kaventumassa. Telegraph -sanomalehden mukaan Chelsea ei mielellään myisi Maticia, mutta 40 miljoonalla punnalla pääsisi neuvottelupöytään. 29-vuotiaalla Maticilla on nykyistä sopimusta jäljellä kaksi vuotta.

Chelsea on tekemässä hyviä kauppoja, jos Bakayoko tulee seuraan ja Matic lähtee. Bakayokon hinta on 35 miljoonaa puntaa, eli kauppojen toteutuessa Chelsea saa seitsemän vuotta nuoremman pelimiehen ja viisi miljoonaa puntaa riihikuivaa rahaa.

ManU on Telegraphin mukaan odottamassa Chelsean Bakayoko -kauppoja ennen kuin se tekee tarjousta Maticista. Serbi-Matic on lehden mukaan kuitenkin kiinnostunut siirrosta Unitediin. Old Traffordilla Matic olisi saamassa mukavan 150 000 punnan viikkopalkan, ja hän myös ilmeisesti mielellään palaisi pelaamaan Mourinhon manageroimaan joukkueeseen. Chelseassa Mourinholla ja Maticilla oli hieman epätasainen suhde. Mourinhon neuvosta Chelsea teki Maticin kanssa uuden sopimuksen tammikuussa 2014, ja seuraavalla kaudella Chelsea voitti mestaruuden. Matic oli joukkueen ehdoton avainpelaaja.

Mestaruuskauden jälkeen Chelsea romahti pahasti ja Mourinho sai potkut. Matic oli tuolla kaudella sitten yksi Chelsean kehnoimmista. Esimerkiksi kotitappiossa Southamptonia vastaan Mourinho otti Maticin vaihtoon, kun tämä oli ensin tullut vaihdosta kentälle puolisen tuntia aikaisemmin. Melkoinen nöyryytys, mutta se on vissiin nyt unohdettu.

Manchester Unitedin siirtosuunnitelmat ovat tänä kesänä menneet useammin pieleen kuin kohdalleen. Atletico Madridin Antoine Griezmannin siirto Unitediin piti olla jo varma, mutta pieleen meni ja Griezmann jatkaa Madridissa. Samaten toinen Mourinhon siirtokohteista, Evertonin Romelu Lukaku, menee mieluummin Chelseaan kuin Unitediin. Real Madridin Alvaro Morata on sentään halukas tulemaan Manchesteriin.

Ainoa varmistettu uusi pelaaja Unitedissa on ruotsalainen toppari Victor Lindelöf, joka tuli Old Traffordille Benficasta.

Lyö vedot  Unibetille!>>

PELAA NYT