harry kane

Mourinho havittelee Kanea ja Rosea

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 16/03/2018
Jaa tämä...

Manchester United on englantilaislehtien mukaan havittelemassa pelaajakaappauksia Tottenham Hotspurista. Viimeksi The Sun nosti esille, että Jose Mourinho on valmistelemassa Spursin laitapakin Danny Rosen ja tähtihyökkääjä Harry Kanen ostamista. Rosen hinnaksi on arvioitu 50 miljoonaa puntaa ja Kanen hinnaksi 170 miljoonaa puntaa.

Tottenham on nykyisellään alituisissa vaikeuksissa suurempien seurojen ostotarjousten kanssa. Spurs ei pysty tarjoamaan pelaajilleen läheskään samanlaista palkkaa kuin Valioliigan suurimmat. Tottenhamin palkkakatto per pelaaja on 100 000 puntaa viikossa, tämän saa muun muassa Kane. Total Sportekin mukaan Manchester Unitedissa on seitsemän pelaajaa, jotka saavat enemmän kuin Kane. Unitedin kovimman viikkopalkan tällä kaudella saa Paul Pogba, viikossa 290 000 puntaa. Kanen kanssa saman palkan saa muun muassa Unitedissa Antonio Valencia.

The Sunin mukaan ManU oli haluakas ostamaan Kanen jo kaksi vuotta sitten. Tuolloin hinta olisi ollut 40 miljoonaa puntaa sekä Javier Hernandez. Tuon tarjouksen Spurs hylkäsi, joukkueen puheenjohtaja oli sitä mieltä silloin, että Kane olisi arvokkaampi kuin joukkueen aikaisemmin jättänyt Gareth Bale.

Tälläkin kertaa Spurs on tehnyt hyvin selväksi, että se hylkää kaikki tarjouksen huippupelaajistaan. Ehkä joukkue pikku hiljaa saa palkkansakin muiden kanssa samalle tasolle, pian valmistuva uudistettu White Hart Lane antaisi puitteet lippu- ja sponsoritulojen kasvulle. Ainakin Spurs on suunnittelemassa palkankorotusta Kanelle, tietojen mukaan Kane olisi saamassa ensi kesänä uuden sopimuksen solmimisen jälkeen 150 000 puntaa viikossa. Ja kyllähän sellainen raha perheettömälle miehelle riittää?

Unitedilla tulee olemaan kilpakosijoita Kanen kanssa, ainakin Real Madrid on innostunut miehestä.

Jose Mourinho on myös jo pitempään hakenut vasenta pakkia. Tähän sopii mainiosti Spursin Rose. Viime otteluissa Unitedin vasemmalla on puolustanut Ashley Young, mutta se ei ole hänelle ollenkaan luontainen pelipaikka. United on valmistelemassa tarjousta Rosesta tammikuun siirtoikkunan aikana. Huhut saivat vauhtia, kun Rosea ei löydy Tottenhamin vuoden 2018 vuosikalenterista.

27-vuotias Rose on vasta hiljattain palannut harjoituksiin tammikuisen polvivamman jäljiltä. Hän on pelannut nyt jo kymmenisen vuotta Tottenhamissa tultuaan seuraan nuorukaisena Leedsistä miljoonan punnan hinnalla.

Spurs on mukana Mestareiden liigassa, ja jos joukkue jatkaa pudotuspeleihin, niin United voi olla hankala houkutella Rosea kesken kauden.

Harry Kane on maalikone, toteaa Youtube -video:

 

Parhaat talletusbonukset

champions-league-barcelona-chelsea
Keskiviikko 14.3.2018, Barcelona - Chelsea. Antaako Barca Chelsea...

Mikäli Barcelona aikoo mennä päätyyn saakka, Chelsean on kaaduttava. Millä lukemin?

bayern
Besiktas - Bayern Munchen 14.3.2018, peli on jo selvä

Ensimmäinen osaottelu Munchenissa oli Bayernin tyrmäys. Toisessa osassa Turkissa lienee valtaisa vihellyskonsertti, kotijoukkue yrittää pestä kasvonsa.

pelicans-saipa
Torstai 15.3.2018 Pelicans - SaiPa. Joko idän jättiläiset jatk...

Pelicansin pitäisi jostain löytää punainen lanka, mutta hiljaista on ollut viime ajat. Viimeinen peli tälle kaudelle?

lukko-ässät
Torstai 15.3.2018, nähdäänkö Raumalla jo Lukon viimeinen koti...

Porin peli oli tilastojen valossa tasainen vääntö, mennäänkö tässä pelissä jo jatkoille?

TSSKA-MOSKOVA-JOKERIT-VEIKKAUSSIVUT
Perjantai 16.3. TsSKA Moskova - Jokerit, huippupeli luvassa!

Hurja taistelu alkaa nyt! Perjantaina tulessa TsSKA Moskova ja Jokerit.

saipa-pelicans
Lauantai 17.3. SaiPa ja Pelicans - kumpi joukkueista lähtee lomi...

SaiPa - Pelicans lauantain ainoassa liigamatsissa - kumman tie vie kahdeksan parhaan joukkoon?

mancity
FA Cup - viikonloppu 17.-18.3.2018. Missä se isoin yllätys näh...

Onko viikonlopun yllätys se, että isoja yllätyksiä ei nähdä vai yllätetäänkö joku joukkue täysin?

NYRKKEILY-JOSHUA-PARKER
31.3.2018 nyrkkeilyottelu Anthony Joshua - Joseph Parker

Alkuvuoden 2018 kovin nyrkkeilyottelu otellaan Cardiffissa kun Anthony Joshua kohtaa haastaja Joseph Parkerin. Lyö vetoa voittajasta!

Aikaisemmat otteluennakot