harry kane

Mourinho havittelee Kanea ja Rosea

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 16/12/2017
Jaa tämä...

Manchester United on englantilaislehtien mukaan havittelemassa pelaajakaappauksia Tottenham Hotspurista. Viimeksi The Sun nosti esille, että Jose Mourinho on valmistelemassa Spursin laitapakin Danny Rosen ja tähtihyökkääjä Harry Kanen ostamista. Rosen hinnaksi on arvioitu 50 miljoonaa puntaa ja Kanen hinnaksi 170 miljoonaa puntaa.

Tottenham on nykyisellään alituisissa vaikeuksissa suurempien seurojen ostotarjousten kanssa. Spurs ei pysty tarjoamaan pelaajilleen läheskään samanlaista palkkaa kuin Valioliigan suurimmat. Tottenhamin palkkakatto per pelaaja on 100 000 puntaa viikossa, tämän saa muun muassa Kane. Total Sportekin mukaan Manchester Unitedissa on seitsemän pelaajaa, jotka saavat enemmän kuin Kane. Unitedin kovimman viikkopalkan tällä kaudella saa Paul Pogba, viikossa 290 000 puntaa. Kanen kanssa saman palkan saa muun muassa Unitedissa Antonio Valencia.

The Sunin mukaan ManU oli haluakas ostamaan Kanen jo kaksi vuotta sitten. Tuolloin hinta olisi ollut 40 miljoonaa puntaa sekä Javier Hernandez. Tuon tarjouksen Spurs hylkäsi, joukkueen puheenjohtaja oli sitä mieltä silloin, että Kane olisi arvokkaampi kuin joukkueen aikaisemmin jättänyt Gareth Bale.

Tälläkin kertaa Spurs on tehnyt hyvin selväksi, että se hylkää kaikki tarjouksen huippupelaajistaan. Ehkä joukkue pikku hiljaa saa palkkansakin muiden kanssa samalle tasolle, pian valmistuva uudistettu White Hart Lane antaisi puitteet lippu- ja sponsoritulojen kasvulle. Ainakin Spurs on suunnittelemassa palkankorotusta Kanelle, tietojen mukaan Kane olisi saamassa ensi kesänä uuden sopimuksen solmimisen jälkeen 150 000 puntaa viikossa. Ja kyllähän sellainen raha perheettömälle miehelle riittää?

Unitedilla tulee olemaan kilpakosijoita Kanen kanssa, ainakin Real Madrid on innostunut miehestä.

Jose Mourinho on myös jo pitempään hakenut vasenta pakkia. Tähän sopii mainiosti Spursin Rose. Viime otteluissa Unitedin vasemmalla on puolustanut Ashley Young, mutta se ei ole hänelle ollenkaan luontainen pelipaikka. United on valmistelemassa tarjousta Rosesta tammikuun siirtoikkunan aikana. Huhut saivat vauhtia, kun Rosea ei löydy Tottenhamin vuoden 2018 vuosikalenterista.

27-vuotias Rose on vasta hiljattain palannut harjoituksiin tammikuisen polvivamman jäljiltä. Hän on pelannut nyt jo kymmenisen vuotta Tottenhamissa tultuaan seuraan nuorukaisena Leedsistä miljoonan punnan hinnalla.

Spurs on mukana Mestareiden liigassa, ja jos joukkue jatkaa pudotuspeleihin, niin United voi olla hankala houkutella Rosea kesken kauden.

Harry Kane on maalikone, toteaa Youtube -video:

 

Parhaat talletusbonukset

arsenal
West Ham - Arsenal 13.12.2017, Ottaako Moyesin Hammers nyt Arsena...

West Hamilla on menossa kova ohjelma, kymmenessä päivässä ManCity, Chelsea ja Arsenal. Citylle niukka tappio ja voitto Chelseasta, entä mitä nyt?

gore
Indianapolis Colts - Denver Broncos 15.12.2017, Colts väsytti it...

Colts ja Broncos pelaavat enää kunniasta, ja pelaajat sekä valmentajat ehkä ensi kauden sopimuksista. Coltsin viime ottelu oli lumimyrskyssä.

sport-tappara
Perjantai 15.12. ja täysi Vaasan kattila. Ja vastassa Tappara. K...

Molemmat voittivat viimeisimmät ottelut, joten kumpi poistuu tappio niskassaan tästä matsista?

SUOMI-KOREA-EHT
Leijonalauma perjantai-iltapäivällä Moskovassa Koreaa vastaan....

Suomi kohtaa jääkiekkossa ensimmäistä kertaa Korean. Onko pelin jälkeen pöytä Koreana?

manchester-city-tottenham
Lauantai 16.12. ja Manchester City - Tottenham - huima kärkikamp...

Manchester Cityn tappiottoman sarjan kestävyyttä kokeilee nyt Tottenham

wilshere
Arsenal - Newcastle 16.12.2017, Newcastle on pahassa putkessa

Arsenal oli viikolla tehoton West Hamin vieraana, ja nyt Newcastle varmasti tulee puolustamaan itselleen edes pistettä, yksitoista raitapaitaa pallon alla.

pogba
Mestareiden liiga: Manchester United - Basel 12.9.2017 klo 21.45

Viimeksi kun ManU ja Basel pelasivat samassa Mestareiden liigan lohkossa, Basel pudotti Unitedin jatkosta.

Aikaisemmat otteluennakot

Leijonat matkaa keskiviikoksi Prahaan jossa vastaan luistelee Tse...

Venäjän EHT-turnaus aloitetaan Tsekeissä, voittohan tästäkin pelistä on pakko lähteä hakemaan.

Huddersfield - Chelsea 12.12.2017, Chelsea on väsynyt joukkue

Chelsea hävisi viime kierroksella West Hamille, ja joukkue vaikuttaa väsyneeltä, Mestareiden liiga painaa. Kotijoukkueella on saumat yllättää.

Ärsytetty Liverpool kohtaa keskiviikkona West Bromin. Kuinka kä...

Liverpool hakee nyt balsamia haavoilleen ja sijaiskärsijäksi on joutumassa WBA.

Miami Dolphins - New England Patriots 12.12.2017, Patriots taas l...

Patriots on taas komeasti menossa pudotuspeleihin, nyt se pelaa kotiedusta. Dolphinsilla on vielä pienet mahdollisuudet play offseihin.

Liverpool - Everton 10.12.2017, Merseysiden derby

Liverpoolin valtaisa hyökkäysvoima vastaan Evertonin hutera joukkue. Vai yllättääkö sinipaitainen joukkue uuden managerinsa Big-Samin johdolla?

Tottenham - Stoke 9.12.2017, Spursilla heikko putki menossa

Tottenhamilla on alla neljän voitottoman Valioliiga-ottelun putki, ja sarjasijoitus on pudonnut vasta kuudenneksi. Nyt olisi voitettava.

West Ham - Chelsea 9.12.2017, Hammers piti jo ManCityä tiukoilla...

West Ham melkein sai viikko sitten Manchesterin Etihad -stadionilta pisteen mukaansa. Chelsealla olisi nyt paikka kaventaa eroa sarjakärkeen.

Manchesterin Derby sunnuntaina 10.12.2017. Kumpi vie megaottelun ...

City ei ole onnistunut pitkään aikaan maalinteossa Unitedia vastaan, onnistuuko nyt?