Mourinho nappaa Bakayokonkin?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 07/11/2017
Jaa tämä...

Jose Mourinho on vääntämässä Antonio Contea nenästä jo toisen kerran viikon sisään. Muutama päivä sitten Mourinhon Manchester United nappasi Chelseankin havitteleman Romelu Lukakun. Nyt ManU on voittamassa Chelsean jälleen, kummankin haluama Monacon keskikenttäpelaaja Tiemoue Bakayoko on Daily Mailin uutisen mukaan lähempänä siirtoa Unitediin kuin Chelseaan.

Daily Mailin mukaan Manchester United olisi maksamassa yli 40 miljoonaan puntaa 22-vuotiaasta Bakayokosta. Chelsea olisi valmis tarjoamaan 37 miljoonaa puntaa. Chelsean ja Bakayokon sopimus on Daily Mailin mukaan ollut jo lähes valmis viikkojen ajan, ja nyt Jose Mourinho ja United ovat tulossa väliin paksuine lompakkoineen

Chelsea ei ole ollut halukas petraamaan tarjoustaan, seura on ollut luottavainen siihen, että Bakayoko siirtyy Stamford Bridgelle jo 37 miljoonallakin. Bakayoko itse haluaisi Daily Mailin mukaan mieluummin Lontooseen kuin Manchesterin Old Traffordille.

Pieni mutka Bakayokon siirrossa on tähystysleikkaus, joka tehtiin kesäkuussa Bakayokon polvelle. Polvi on Daily Mailin mukaan vaivannut Bakayokon helmikuusta asti, ja leikkauksen vuoksi sarjakauden alku saattaa jäädä ranskalaiselta väliin.

Bakayokon siirrosta on ilmeisesti myös kiinni Chelsean Nemanja Maticin tulevaisuus. Matic ei ollut mukana Chelsean harjoituskauden ensimmäisessä harjoituksessa koko aikaa. Hän vaihtanee seuraa, jos Chelsea saa Bakayokon itselleen.

Antonio Conte ja Chelsea joutuvat kovaan kilpailuun muistakin haluamistaan pelaajista. Daily Mailin mukaan Conte haluaisi seuraan Southamptonin topparin Virgil van Dijkin, ja hänen perässään ovat brittilehtien mukaan ainakin Liverpool, Manchester City ja Arsenal.

 

Lyö vedot  Unibetille!>>

Näiltä casinoilta jopa 1200€ bonusta ja kymmeniä ilmaiskierroksia