VIDEO: Jose Mourinho ei halua Zlatania Manchester Unitediin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Englantilaislähteiden mukaan hyökkääjätähti ei siirry Old Traffordille.

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaava Manchester United toi äskettäin julki sopimuksen uuden päävalmentajan Jose Mourinhon kanssa, ja myös ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic on ollut kovaa vauhtia matkalla Old Traffordille. Spekulointi on tulossa kuitenkin päätökseen, mikäli englantilaislähteitä on uskominen.

Mourinhon tekemistä pelaajahankinnoista kesän siirtoikkunassa käy luonnollisesti kuumana, mutta esimerkiksi The Sunday Timesin mukaan puheet Zlatan siirrosta Manchester Unitediin voidaan unohtaa, sillä Mourinho etsii nuorempaa hyökkääjää. Zlatanillahan ei ole kuitenkaan pelivuosia jäljellä enään montaa kappaletta.

Mourinhon mahdollisesti harkitsemista pelaajista mainitaan esimerkiksi Paul Pogba. Hän pelasi päättyneellä kaudella Juventuksen vahvuudessa. Myös Antoine Griezmannia on viety Manchester Unitediin.

Lähteet kertovat myös, että Mourinholla on lähestulkoon avoin budjetti hankinnoilleen. Rahallisesti suurin siirto, jonka manageri on tehnyt, oli vajaalla 40 miljoonalla tehty Diego Costan hankinta.

 

Zlatan nähdään pelaamassa seuraavan kerran ensi viikolla, jolloin Ruotsi valmistautuu harjoitusotteluiden avulla pian alkaviin EM-kisoihin. Heidän kanssaan samassa lohkossa pelaavat Italia, Belgia ja Irlanti.

Peliyhtiö Bet365 on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Zlatan lopettamassa maajoukkueuransa?
VIDEO: Hull City pelaa ensi kaudella Valioliigassa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa