Shaun Murphy - Ding Junhui 19.9.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Shaun Murphy haastaa superottelussa kotiyleisön suursuosikin.

Shaun Murphy – Ding Junhui, merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,10 | 1,66 

 

 

Snookerin Shanghai Masters jatkuu huippumielenkiintoisilla toisen kierroksen otteluilla, Suomen aikaa iltapäivän tv-ottelussa yhteen iskevät englantilainen Shaun Murphy sekä kiinalainen Ding Junhui. Ensimmäisellä kierroksella Shaun Murphy pelasi äärimmäisen epätasaisesti, sillä Shaun Murphy voitti Yu De Lun vain 5-4 numeroin. Shaun Murphy aloitti ottelun erinomaisesti, mutta hyvin epätasaisesti sen jälkeen englantilainen pelasi ottelun loppuun. Parhaimmillaan Shaun Murphy on lähes mahdoton voitettava, sillä Shaun Murphy on vaihtanut uuden pelikepin itselleen ja omaa hurjaa taitoa tehdä breakeja mitä hankalimmistakin paikoista. Varmasti Shaun Murphy on nyt latautunut tähän otteluun jo paremmin kuin ensimmäisellä kierroksella.

Ding Junhui on ehdottomasti ottelun suosikki ihan puhtaasti sen takia, että ottelu pelataan Kiinassa suuren kotiyleisön edessä. Onko se sitten hyvä asia Ding Junhuille vai ei? Voisi sanoa, että ei ole. Ding Junhui ei ole oikeastaan koskaan viihtynyt kotiyleisön edessä, sillä paineethan ovat aivan valtavat tälläkin kerralla. Ding Junhui ei saanut David Gilbertistä voittoa helpolla muutama päivä sitten, sillä David Gilbertille tarjottiin paljon enemmänkin kyseisestä ottelusta. Ding Junhui vaikutti David Gilbertiä vastaan jossain määrin ajoittain jopa hermostuneelta.

Tiedossa tulee olemaan äärimmäisen jännittävä sekä mielenkiintoinen kohtaaminen. Shaun Murphy on niin taitava pelaaja pussitustaidoiltaan kuin taktillisesti, että saattaa jossain määrin olla jopa mahdollista, että Shaun Murphylle on etu, että ottelu pelataan juuri Kiinassa Ding Junhuin kotiyleisön edessä. Lähtökohtaisesti tämä on niin tasainen ottelu, että napataan Shaun Murphy vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas