Andy Murray - Juan Martin Del Potro 16.3.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Kykeneekö Juan Martin Del Potro venymään yllätykseen Indian Wellsissä?

Andy Murray – Juan Martin Del Potro, merkki 2, kerroin 
Andy Murray – Juan Martin Del Potro (+1,5 erää), merkki 2, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 1,40 | 2,85 

ATP-tennistä Yhdysvalloista, Indian Wellsin puolivälierässä Andy Murray kohtaa Juan Martin Del Potron. Kyseessä on molemmille pelaajille turnauksen neljäs ottelu. Andy Murray voitti edellisellä kierroksella Carlos Berlocqin, puolestaan Juan Martin Del Potrolla on alla voitti Tommy Haasia vastaan. Juan Martin Del Potro pystyy voittamaan parhaimmillaan kenet tahansa ATP-kiertueella eikä toisekseen Murray vakuuttanut ainakaan täysin edellisessä ottelussaan. Varsinkin ensimmäisessä erässä Murray oli ajoittain jopa suurissa ongelmissa.

Juan Martin Del Potro ei ole hävinnyt turnauksessa vielä erääkään ja on kuitenkin syytä todeta, että vastustajien taso ei ole ollut helpoimmasta päästä. Viime kierroksella tosiaan Del Potro voitti kokeneen Haasin suoraan kahdessa erässä ja esimerkiksi Nikolay Davydenkon voittaminen suoraan kahdessa erässä on hieno asia Del Potron kannalta.

Nyt kun Rafael Nadal on puolikuntoisena sekä Roger Federer on tippunut jo turnauksesta ulos, voisi olla Del Potron mahdollisuus edetä todella pitkälle! On ihan selvää, että haastehan on tässä erittäin kova, mutta realistisesti ajateltuna Del Potro pystyy ehdottomasti taistelemaan voitosta.

Veikkaussivut | Tuomas