VIDEO: Andy Murray palaa mestarin oppiin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 06/12/2016
Jaa tämä...

Tennistähti yhteistyöhön tutun valmentajan kanssa.

Iso-Britannian tennistähti Andy Murray tekee jälleen jatkossa yhteistyötä tutun miehen kanssa, sillä viikko sitten Ranskan avoimen tennisturnauksen loppuottelun Novak Djokovicille hävinnyt ATP-listan yksi kärkimiehistä palaa Ivan Lendlin valmennukseen.

Aiemmin Murrayn valmennuksesta vastasi entinen naisten maailman ykköspelaaja Amélie Mauresmo, mutta kaksikon tiet erosivat toukokuun alussa.

– Minulla oli Ivanin kanssa kaksi todella menestyksekästä vuotta. Hän on määrätietoinen ja tietää, mitä isojen turnausten voittaminen vaatii. Odotan innolla meidän yhteistyötämme, Murray sanoi.

Lendl toimi Murrayn valmentajana vuodet 2012-2014 ja silloin supertähti nappasi useita suurvoittoja, kuten esimerkiksi vuonna 2012 Murray voitti US Openin ja saavutti olympiakultaa Lontoon olympialaisissa. Vuotta myöhemmin hän nappasi Wimbledonin mestaruuden.

Sen jälkeen kun Murrayn ja Lendlin tiet erosivat, britti on hävinnyt kolme Grand Slam -turnauksen loppuottelua. Jokaisella kerralla voitto meni Djokovicille, siis hänen tämän hetken pahimmalle kilpakumppanille.

 

Tänään Stuttgartissa ja Hertogenboshissa pelataan ATP-kisojen loppuottelut, mutta sateet ovat sotkeneet aikatauluja ja on epäselvää, että mihin aikaan kamppailut pääsevät käyntiin.

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana tennisturnausten tapahtumissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa tenniskisojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Rafael Nadal jätti Ranskan avoimet kesken
VIDEO: Novak Djokovicilta raju tunteenpurkaus Pariisissa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa