Murray - Tsonga | Wimbledon 6.7.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 07/06/2012
Jaa tämä...

Murraylla loistava tilaisuus edetä Grand Slam -turnauksen finaaliin.

Murray – Tsonga, merkki yli 3,5 erää, kerroin 
Murray – Tsonga, merkki yli 40,5 peliä, kerroin

Wimbledonin tennisturnauksen toinen välierä, Iso-Britannian Andy Murray kohtaa Ranskan Jo-Wilfried Tsongan. Andy Murraylla olisi nyt mahdollisuus edetä turnauksen loppuotteluun. En todellakaan henkilökohtaisesti olisi uskonut, että Murray voisi olla taistelemassa tosissaan paikasta turnauksen finaaliin. Yksi muutos Murrayssa on tapahtunut. Murray ei ole kiukutellut pelien aikana ja käyttänyt energiaa kaikkeen muuhun kuin pelaamiseen. 

Murray on ollut todella hyvä, mutta turha niistä on vielä vetää mitään johtopäätöksiä. Tosipelit alkavat vasta nyt. Näissä kunnon otteluissa mitataan, pystyykö Murray edes selviytymään finaaliinkaan. Tsonga omaa loistavan syötön, Murray ei sitä montaa kertaa tule murtamaan. Tsonga oli hyvä puolivälierässä Saksan Philipp Kohslcreiberiä vastaan. Toki voittihan Murray puolivälierässä Espanjan David Ferrerin, mutta jokainen ymmärtää, että ei kukaan Ferreriä pidemmälle olisisikaan odottanut!

Kaikki paineet on Murraylla. Jos nyt ei tule finaalipaikkaa, koska sitten? Hyvä kysymys. Murray toki lähtee otteluun suosikkina, mutta kaikki tietää, miten Tsonga syöttää erinomaisesti ja omaa erittäin kovat peruslyönnit. 

Veikkaussivut | Tuomas