VIDEO: Näin sujuu NHL-pelaajien ja taitoluistelijoiden yhteiset treenit

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Veikkaussivujen uutissivulla ihasteltiin muutama päivä sitten hienoa jääkiekkovideota, jossa eri NHL-joukkueiden viralliset maskotit ottivat karvaturrista mittaa NHL-kaukalon jäällä. Tänään tarjolla olisi, jos vaan mahdollista, niin vieläkin erikoisempi video…

NHL:n virallinen pelaajayhdistys NHLPA järjestää vuosittain ennen uuden kiekkokauden alkua NHLPA Rookie Showcase tapahtuman, jossa esitellään yleisölle taalaliigan kuumimmat tulevaisuuden tähdet. Tapahtuman ympärillä on tietenkin hyvin monenlaista oheistoimintaa ja tapahtumaa jotka eivät aina liity millään tavallaan jääkiekon pelaamiseen. Edellisessä Rookie Showcasessa yksi tällainen tapahtuma oli tulokaskiekkoilijoiden ja taitoluistelijoiden yhteinen jäävuoro.

Videolle on kuvattu kaikessa komeudessaan se, miltä näyttää, kun NHL-pelaajat kokeilevat taitoluistelijoiden temppuja täydet pelivarusteet niskassaan. Ja kuten arvata saattaa, niin meno on melko koomisen näköistä. On kuitenkin hieno nähdä, että pelaajat kuten Vancouver Canucksin Jake Virtanen ja New Jersey Devilsin John Quenneville ottavat haasteet vastaat tosissaan ja yrittävät pysyä kauniiden opettajiensa kyydissä.

Alla siis video jossa NHL:n tulokaspelaajat on paritettu yhteen taitoluistelijoiden kanssa. Hauskana yksityiskohtana on nostettava esiin eräällä netin keskustelupalstalla videon alle lisätty kommentti: ” This is how Swedish players train everyday in Sweden.”. Oliskohan ollut kotimainen kommentoija?

Lue myös:

VIDEO: The Amazing Spider-Man Parkour

VIDEO: Tennistähti rajussa laskussa – tiedossa valmentajan vaihto?

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa