VIDEO: 12h:n jääkiekko-ottelu hyväntekeväisyystempaus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: NBC
  • 20/02/2018
Jaa tämä...

 

Ihmisten luonteeseen kuuluu usein piirre, joka haluaa auttaa huonommassa asemassa olevia kanssa ihmisiä erilaisin tavoin. Yksi tapa tehdä hyvää on tietenkin erilaiset hyväntekeväisyystempaukset. Tällä kertaa Yhdysvaltain pääkaupungissa Washingtonissa on kerätty varoja vähäosaisimmille jääkiekon avulla.

Joukko innokkaita lätkänharrastajia aloittivat lauantai-aamuna kello 09.00 uskomattoman 12 tunnin mittaisin jääkiekko-ottelun varojenkeruun nimissä. Washingtonin Fort Dupont Ice Areenan jäällä pelatun, hieman normaalia pidemmän, ottelun tavoitteena oli kerätä rahaa syrjäytyneille ja kadulla eläville köyhille lapsille sekä nuorille, jotta heidät saataisiin pois kaduilta pahan teosta jäähalleille. Pelaajat saivat itse määrittää peli-aikansa kolmesta eri vaihtoehdosta: 4, 8 tai 12 tuntia! Pelipaikkana toiminut The Fort Dupont Ice Arena on auttanut lapsia luisteluun opettelussa jo 40 vuoden ajan, ja hallilla on suositut pika- ja taitoluistelijoille tarkoitetut opetusohjelmat, joihin on osallistunut kuluvana vuonna jo 1 500 lasta ja nuorta.

Hyväntekeväisyysottelu on jo pelaajien helpotukseksi loppunut, mutta rahankeruu jatkuu vielä muun muassa täällä. Pientä lisäporkkanaa potin kasvattamiseen on tarjolla paikallisen NHL-seura Washington Capitalsin tuella. Joukkue tarjoaa parhaille rahoitusten kerääjille Brooks Laichin ja T.J. Oshien signeeraamat pelipaidan ja mailan sekä etuvarausoikeuden joukkueen klubi-paikalle muutamiin tuleviin NHL-otteluihin.

Ohessa vielä NBC Washingtonin uutismateriaalia lätkäpelistä:

Vaikka 12 tuntia on melkoisen pitkä kesto jääkiekko-ottelulle, niin se ei ole vielä lähelläkään maailman pisintä ottelua. Maailmanennätys tehtiin tämän vuoden helmikuussa, kun Kanadassa pelattiin neljänkymmenen rautapohkeen voimin 250 tuntia kestänyt lätkämatsi. Tuokin ottelu pelattiin hyväntekeväisyyden nimissä, ja sen avulla saatiinkin kerättyä huima miljoona dollaria Albertan syöpäsäätiön tutkimusta.

Ensi yönä pelataan jälleen ihan normaalin mittaisia jääkiekko-otteluja NHL-kaukaloissa. Parhaat kertoimet yön taistoihin tarjoaa peliyhtiö Betsson. 

Lue myös:
NHL-blogi: Syksyn kovimmat suomalaissuoritukset
NHL-blogi: Donskoi ja San Jose pisteputkessa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa