VIDEO: Seurakaveri päätyi Luis Suarezin ruokalistalle!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 09/01/2015
Jaa tämä...

Uruguaylainen futari Luis Suarez on kiistatta yksi jalkapallokenttien suurimmista kauhukakaroista. Mies on hankkinut itsellensä kyseenalaista mainetta upottamalla hampaansa vastustajan lihaan aika ajoin. Mies itse suhtautuu asiaan joko suurenmoisella itseironialla tai sitten hän on melkoinen typerys.

Internetin ihmeelliseen maailmaan on nyt nimittäin levinnyt mielenkiintoinen video viime viikon torstaina järjestetyn Mestarien Liigan lohkoarvonnan kulissien takaisista tapahtumista. Arvonnan yhteydessä palkittiin myös UEFA:n vuoden pelaaja. Kisassa olivat ehdokkaana tänä vuonna La Ligassa elantonsa tienaavat Real Madridin Cristiano Ronaldo sekä FC Barcelona-tähdet Luis Suarez ja Lionel Messi. Takahuoneen tapahtumien valossa voidaan kai todeta, että Suarez ei ollut kovin tyytyväinen siihen, että vedonlyöntitoimistojen suosikki Messi voitti pystin.

Alla olevalla videolla nimittäin näyttää vahvasti siltä, että Suarez yrittää iskiä pahamaineiset etuhampaansa argenttiinalaistähden kämmeneen.

 

 

Messi kavahtaa ensin hieman taaksepäin, mutta tajuaa sitten entisen Liverpool-hyökkääjän vain pelleilevän, jonka jälkeen miehet päätyvät yhdessä naureskelemaan tilanteelle. Otman Bakkalia, Branislav Ivanovicia ja Giorgio Chiellinia ei ole aikaisempina vuosina naurattanut kuten Messiä, kun Suarez on todella yrittänyt puraista palasen edellä mainittujen herrojen erinäisistä ruumiinosista.

Jalkapallokausi on pyörähtänyt jo vauhdilla käyntiin joka puolella maailmaan. Erityisesti peliyhtiö Nordicbet on vahvasti mukana eri jalkapalloliigojen tapahtumissa. Käy tsekkaamassa kertoimet esimerkiksi torstaina jatkuviin EM-karsintoihin! Muista lukea myös Veikkaussivujen vihjeet otteluihin!

Lue myös:

Real Madrid-tähti jälleen kerran hyvällä asialla!
Eurooppa-liigan lohkot arvottu – mukana neljä suomalaista!

unibet