Viime kauden Liigan hopeajoukkue nimesi kokeneen kapteenin - etsii myös vielä vahvistuksia

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Wikipedia
  • 08/08/2017
Jaa tämä...

Viime kauden Liiga kakkonen, Savon ylpeys, Kuopion Kalpa on nimennyt tänään joukkueensa ensi kauden kapteenin. Samalla Sami Kapasen aikakauteen siirtyvä seura on kertonut hakevansa pelaajamarkkinoilta vielä yhtä kovan luokan vahvistusta. Nähtäväksi jää onnistuko seura tavoitteessaan.

KalPa on menettänyt kevään ja kesän aikana monta tärkeää pelaajaa kokoonpanostaan. Keltapaidoista on poistunut muun muassa sellaisia nimiä kuten Jaakko Rissanen, Matias Myttynen ja joukkueen viime kauden kapteeni Jussi Timonen, kaikkien kolmen suunnattua ensi kaudeksi ulkomaille. Kapteenin tontti on kuitenkin nyt täytetty KalPan monivuotisella luottopelaajalla ja seuran omalla kasvatilla Tommi Jokisella. ”Joksalla” onkin KalPa paidassa niin hopea kuin pronssikin sekä nuorten SM-kulta.

Huhujen mukaan KalPa on kärkkynyt jo tovin kärkisentteriä mutta sitä oikeaa ei ole vielä löytynyt. KalPa aloittaakin huomenna keskiviikkona harjoituskautensa Mikkelin Jukureita vastaan ja joukkueen valmentaja Sami Kapanen haluaa nyt keskittyä itse peliin pelaajienmetsästyksen sijaan. ”Nyt olemme rauhoittaneet tilanteen ja katsomme nuoret pelaajamme läpi tulevissa otteluissa. Heissä on paljon potentiaalia ja annamme heille mahdollisuuden näyttää”, Kapanen totesi KalPa:n omilla nettisivuilla.

KalPa:n huippunuorten osastolta löytyy tällä hetkellä muun muassa NHL-lupaukset Joni Ikonen ja Eetu Luostarinen. Ehkäpä nuoret miehet pelaavat jopa paremmin kuin joku mahdollinen veteraaniosaston pelaaja? Jos sinä uskot KalPa:n kirkastavan tulevalla kaudella hopean kullaksi, niin käy lyömässä vetoa seuran puolesta jo nyt Unibetin sivuilla!

Lue  myös:

PITSITURNAUKSEN VOITTO TURKUUN – TPS LÖI FINAALISSA SPORTIN KANVEESIIN

VENÄLÄINEN SUPERTÄHTI PERINTEIKKÄÄSEEN KANADALAISEEN NHL-SEURAAN?