NHL-pelisarja saa jatkoa jälleen, mutta muistatko mistä kaikki alkoi?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 09/09/2015
Jaa tämä...

Varmasti huiman myyntisuosion saavuttavan EA Sportsin uusi NHL 16 julkaistaan muutaman viikon päästä. Pelisarja viimeisin tuotos tulee olemaan jälleen huikean näköinen ja hieman paranneltu versio viime vuoden NHL 15 peliin verrattuna.

EA Sport on julkaissut tätä mahtavaa pelisarjaa jo vuodesta 1991 lähtien. Tosin ensimmäinen elokuussa 1991 julkaistu peli ei saanut NHL:n pelaajayhdistyksen NHLPA:n hyväksyntää, joten pelissä olivat vain aidot joukkueiden nimet ja logot, mutta täysin keksityt pelaajien nimet. Vuonna 1993 julkaistussa toisessa NHL-pelissä oli taasen NHLPA:n leima, ja pelissä olikin oikeat pelaajat, mutta kuvitteelliset seurojen nimet ja logot!

NHL Hockey 94

Mutta vuonna 1994 kaikki muuttui. Silloin EA Sports julkaisi NHL Hockey 94 pelin Sega Genesikselle, Sega CD:lle ja SNESille. Pelin on arvioitu olevan yksi pelisarjan parhaista. Se onkin rankattu maailman 100 parhaan pelin listalla peräti sijalle 47, jonka lisäksi sitä on hehkutettu monilla pelifoorumeilla historian parhaaksi urheilupeliksi. NHL `94 oli myös ensimmäinen peli johon oli saatu sekä NHLPA:n ja NHL:n lisenssit, joka tarkoitti sitä, että pelissä luistelivat oikeat pelaajat oikeissa pelipaidoissa. Pelin kannessa paistattelivat sellaiset legendat kuin Ray Bourque, Clark Donatelli, Andy Moog ja Tomas Sandström.

Nhl 94.jpg

 

Koska uuden ”Änäri” 16 pelin julkaisuun  ja NHL-kauden alkuun tuntuu olevan vielä piinaavan pitkä aika, niin Veikkaussivut päättää astua esiin ja tarjota apua kiekkokuumeeseen. Tarjoammekin teille linkin, jonka kautta pääsette pelaamaan onlinessa autenttista tietokoneelle käännettyä versioita NHL 94:stä! Mikä olisikaan parempi tapa tappaa aikaa ennen kauden alkua kuin takoa kiekkoa maaliin Winnipeg Jets paidassa kiitävällä Teemu Selänteellä tai itse Wayne Gretzkyllä? Sitä minäkin… Pelaamaan pääset tästä, ei muuta kuin nauttimaan!

Unibetiltä tarjoukset Liiga-avaukseen
Keskiviikko 9.9.

Betsaa vähintään 5€ panoksella Liigan alkavan kauden maalikuningasta, niin saat riskittömän 5€ vedon perjantaille.

Torstai 10.9.
Betsaa mitä Liiga-kohdetta tahansa vähintään 5€ panoksella, niin saat riskittömän 5€ vedon lauantaille.

Perjantai 11.9. – herätys Liiga alkaa!
Aika karistella kesän pölyt keuhkoista – Liiga starttaa klo 18:30! Laitamme jakoon KYMMENEN 200€ ilmaisbonusta vain 1x-kierrätysehdoilla!Talleta perjantaina klo 00:01 – 18:00 välisenä aikana, niin olet mukana arvonnassa, josta voit voittaa 200€ käypää pelirahaa kauden alkuun!

Lue myös:

Antti Raanta Kohu!

TPS pleijareihin?