VIDEO: Tuomari tyhjensi koko jään jäähyaitioon Nashvillessa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Tunteet kävivät hieman kuumina viime yön NHL-kierroksella maailman Country-pääkaupungissa Nashvillessa.

Nashville Predators nöyryytti kirjaimellisesti vastustajaansa Winnipeg Jetsiä joukkueiden viime öisessä kohtaamisessa. Predators poistui ottelusta selkeänä voittajan luvuin 7 – 0. Ottelu oli yksi tämän kauden yksipuolisimmista dominoinneista, ja se oli käytännössä ohitse jo 15 pelatun minuutin jälkeen kun petopaidat olivat takoneet taululle luvut 4 – 0.

Kuten usein otteluissa jossa toinen joukkue vie ja toinen vikisee, niin meno muuttuu altavastaajan turhautumisen myötä ennemmin tai myöhemmin fyysiseksi. Näin kävi myös eilen Bridgestone Areenalla, ja kunnon kiehumispiste saavutettiin kolmannen erän alkajaisiksi ajassa 44,44. Tilanne sai alkunsa kun Jets-hyökkääjä Mark Scheifele laukoi kohti maalia vaikka tuomari oli viheltänyt pelin poikki jo aikoja sitten. Tämä tietenkin aiheutti pienen joukkomylläkän. Joukkueilla oli juuri ennen vihellystä ketjujenvaihdot kesken joten kentällä oli vielä muutaman ylimääräinen pelaaja kun paini alkoi. Lopputuloksena joukkueille jaettiin yhteensä 13 jäähyä, mukaan lukien Predatorsin maalia vartioinen Pekka Rinteen 2min, kun hän kävi läpseisemmässä yhden Jets-pelaajan takaraivoa.

Koomisen tilanteesta tekee se, että Bridgestonen Areenan arkkitehti ei ole mitoittanut jäähyboxeja kuuden istuttavaksi. Alla olevalla videolla onkin nähtävissä kuinka kummankin joukkueen jäähyaitio on pakattu niin täyteen, että ahtaanpaikan kammosta kärsivää saattaisi hirvittää.

Ottelussa jaettiin lopulta yhteensä 35 tuomiota ja 156 jäähyminuuttia. Nashville-hyökkääjä Miikka Salomäki pelasi ottelussa 13,56 min. Hän hankki vastustajalle ottelussa kaksi jäähyä ja istui itse yhden kakkosen osallistuttuaan videolla näkyvään kahakkaan. Pekka Rinne piti ottelussa kauden toisen nollapelinsä otettuaan ottelussa 20 koppia.

Lue myös:

Jokereille taisteluvoitto Avtomobilista

Barkov palaamassa NHL-jäille!

 

Betway mainos
Betway Spesiaali!
Betway mainos
10€ Ilmaisvetoina joka viikko
Pelaa